Może któraś z was mi poradzikarmie mm i na opakowaniu jest 6x 120 co daje 720 ml moja córa je 8 razy dziennie po 90 co tez daje te 720 ale zaczynam zauważać ze zaczyna chcieć więcej i nie wiem co to za rozpiska na tym mlekuczy można dawac więcej nie chce jej przekarmic ale jak chce
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
I nawet godziny pod rząd nie prześpi?
Teraz śpi o dziwo. Wczoraj ani godziny mi nie przespała. W maxie drzemka 20 minut. Ale przed chwilą juz mi się obudziła z krzykiem bo brzuch zabolal.
To może gorszy dzień wczoraj miała, będzie coraz lepiej. Raz jest lepiej raz gorzej, my tez mamy gorsze dniTeraz śpi o dziwo. Wczoraj ani godziny mi nie przespała. W maxie drzemka 20 minut. Ale przed chwilą juz mi się obudziła z krzykiem bo brzuch zabolal.
Mary2094
Może któraś z was mi poradzikarmie mm i na opakowaniu jest 6x 120 co daje 720 ml moja córa je 8 razy dziennie po 90 co tez daje te 720 ale zaczynam zauważać ze zaczyna chcieć więcej i nie wiem co to za rozpiska na tym mlekuczy można dawac więcej nie chce jej przekarmic ale jak chce
Wiesz może wypije te 120 i właśnie starczy jej na dłużej? I temu jest 6×120
Mary2094
Ja to panikuje bo w piątek jadę do ginekologa na kontrole a porem po zakupy i to sama bez małej nie wiem jak sobie mąż poradzi z reguły na godzinę wychodziłam, a teraz to ze 3 będzie jak nic
Da radę. Mnie ostatnio tez nie było gdzieś z ok 3h, zostawiłam mleko odciągnięte i pojechałam do gina (w jedną stronę mam ok 40km), I nagle przyjechała teściowa
Ag
Ah te teścioweDa radę. Mnie ostatnio tez nie było gdzieś z ok 3h, zostawiłam mleko odciągnięte i pojechałam do gina (w jedną stronę mam ok 40km), I nagle przyjechała teściowa
9
Sama nie wiem bo ona woli takie porcje po 90 ale częściej 120 za dużo dla niej i nie wyobrażam sobie ze tylko 6 razy jeWiesz może wypije te 120 i właśnie starczy jej na dłużej? I temu jest 6×120
to odstaw albo zmień na esputikonMi się wydaje że moja espumisanu nie toleruje i że po nim jest jeszcze gorzej.
my oprócz wit b, d i żelaza już nic nie bierzemy
reklama
zawsze można to jest zawsze min każde dziecko jest inne jedno potrzebuje mniej drugie więcejMoże któraś z was mi poradzikarmie mm i na opakowaniu jest 6x 120 co daje 720 ml moja córa je 8 razy dziennie po 90 co tez daje te 720 ale zaczynam zauważać ze zaczyna chcieć więcej i nie wiem co to za rozpiska na tym mlekuczy można dawac więcej nie chce jej przekarmic ale jak chce
ja mam tak że się 8/100 ml ale rano i po spacerze 120 a nawet 140 ml no głodny to co