reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Może któraś z was mi poradzi🙂karmie mm i na opakowaniu jest 6x 120 co daje 720 ml moja córa je 8 razy dziennie po 90 co tez daje te 720 ale zaczynam zauważać ze zaczyna chcieć więcej 😳i nie wiem co to za rozpiska na tym mleku😜czy można dawac więcej nie chce jej przekarmic ale jak chce 🤔

reklama
Może któraś z was mi poradzi🙂karmie mm i na opakowaniu jest 6x 120 co daje 720 ml moja córa je 8 razy dziennie po 90 co tez daje te 720 ale zaczynam zauważać ze zaczyna chcieć więcej 😳i nie wiem co to za rozpiska na tym mleku😜czy można dawac więcej nie chce jej przekarmic ale jak chce 🤔

Wiesz może wypije te 120 i właśnie starczy jej na dłużej? I temu jest 6×120

Ja to panikuje bo w piątek jadę do ginekologa na kontrole a porem po zakupy i to sama bez małej 😳nie wiem jak sobie mąż poradzi z reguły na godzinę wychodziłam, a teraz to ze 3 będzie jak nic

Da radę. Mnie ostatnio tez nie było gdzieś z ok 3h, zostawiłam mleko odciągnięte i pojechałam do gina (w jedną stronę mam ok 40km), I nagle przyjechała teściowa 😂😂😂

reklama
zawsze można to jest zawsze min każde dziecko jest inne jedno potrzebuje mniej drugie więcej
ja mam tak że się 8/100 ml ale rano i po spacerze 120 a nawet 140 ml no głodny to co 🤷🏻‍♀️

Do góry