reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

jak chcecie bez chloru i innych dziadostw to polecam też pampers pure protection😜
A ja dostałam paczkę 1 pampers pure protection i wczoraj je otworzyliśmy, bo skończyły nam się z Dady 1 i powiem Wam, że masakra... Te z pampersa 1 są tak duże jak 2 z Dady... Dodatkowo te z pampersa mają kiepskie rzepy, co zmieniam pieluchę to ona ma rzep odpięty, przecieka po bokach, pampers zjeżdża z pleców na połowę pupy, dramat. Dobrze, że tylko jedna paczkę dostałam, bo jak mała przejdzie na 2 to wtedy je zużyjemy. Jedyny plus tych pampers jest taki, że są miękkie i przyjemne w dotyku i tyle z plusów.

reklama
A ja dostałam paczkę 1 pampers pure protection i wczoraj je otworzyliśmy, bo skończyły nam się z Dady 1 i powiem Wam, że masakra... Te z pampersa 1 są tak duże jak 2 z Dady... Dodatkowo te z pampersa mają kiepskie rzepy, co zmieniam pieluchę to ona ma rzep odpięty, przecieka po bokach, pampers zjeżdża z pleców na połowę pupy, dramat. Dobrze, że tylko jedna paczkę dostałam, bo jak mała przejdzie na 2 to wtedy je zużyjemy. Jedyny plus tych pampers jest taki, że są miękkie i przyjemne w dotyku i tyle z plusów.
A u nas się sprawdziły. co prawda wcześniej używałam pampers premium care ale się przerzuciliśmy.
co dla kogo jest plusem dla mnie największa zaletą to nie bielone chlorem, bez parabenow i lateksu😁 a dodatkowo jeszcze się pokusiłam dzięki karoo-kp o wielorazowe i zamierzam używać zamiennie🤣

A u nas się sprawdziły. co prawda wcześniej używałam pampers premium care ale się przerzuciliśmy.
co dla kogo jest plusem dla mnie największa zaletą to nie bielone chlorem, bez parabenow i lateksu😁 a dodatkowo jeszcze się pokusiłam dzięki karoo-kp o wielorazowe i zamierzam używać zamiennie🤣
Ja też dostałam w prezencie pieluchy wielorazowe, ale jeszcze nie używałam 😁

reklama
Ja też dostałam w prezencie pieluchy wielorazowe, ale jeszcze nie używałam 😁
Dla mnie idea pieluch wielorazowych jest super,nawet w ciąży myslalam o tym ale przyznam szczerze, że teraz jak czasu brakuje czasem na codzienne czynności albo trzeba włączyć dziesiąty bieg , żeby wszystko ogarnąć to jakoś nie mam checi na rezygnację z jednorazowych a jak popatrzę na tą rzadką kupę w pampersie to już w sumie chyba jestem pewna 😂
może w czym innym będę ekologiczna😉

Do góry