Lipaaa
Fanka BB :)
Juhuu gratulacje!Dziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juhuu gratulacje!Dziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
Dziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
Gratulacje! Fajnie poszło.
No to jutro zamykam listę porodową.
Super, gratulacje tak to można rodzicDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
GratulujęDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
Super! GratulacjeDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
Czekamy na wieści!Gratulacje! Fajnie poszło.
No to jutro zamykam listę porodową.
U mnie mąż wrócił do pracy dwa tygodnie po porodzie. Ja się tak dobrze czułam, że wszystko dałam radę ogarnąćMój Love jutro wraca do pracy i powiem Wam, że trochę jestem przerażona
Jeszcze 6 latka do ogarnięcia i zwierzyniec...
Czy dam sobie radę??
Już zapowiedziałam, że o obiedzie to nawet niech nie myśli
Ja taka perfekcyjna chcę być, że wkurzam się na dobę za krótką
Brawo! Super, fajny chłopak na świecie ❤❤❤ gratulacje dla Was kochani!Dziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
GratulacjeDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu