U nas kupa jest codziennie ale jak robi kupkę to jest krzyk i stęki. Niedługo będziemy po kwarantannie to pojedziemy do pediatry.Miałam dzisiaj teleporade w sprawie kup mojego maluszka ( co dwa dni u nas są nawet po zmianie mleka) i dostaliśmy debridat, żeby wspomóc jelita, z tego co czytam podobno dobrze działa na kolki, u nas z tym nie ma problemu ale mam nadzieję, że wspomoże robienie kupy
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
My właśnie jesteśmy w trakcie 5 tygodnia i od dwóch dni jest taka niespokojna , płaczliwa, macha rączkami , denerwuje się. To może to to dużo by to wyjaśniało
U nas to samo. Od 2 dni niespokojna jest. I pije z piersi I nagle krzyczy. Masakra.
Niedługo mama
Ciekawie co Ci zaleciChciałam kupy to mam w ręczniku kąpielowym, tuż po kąpieli zrobiłU nas kupa jest codziennie ale jak robi kupkę to jest krzyk i stęki. Niedługo będziemy po kwarantannie to pojedziemy do pediatry.
Jeszcze przed podaniem leku
My w domu mamy COVID i mamy nadzieje ze nie złapała od nasU nas to samo. Od 2 dni niespokojna jest. I pije z piersi I nagle krzyczy. Masakra.
Na szczęście gorączki nie maMy w domu mamy COVID i mamy nadzieje ze nie złapała od nas
I bardzo dobrzeważne ze zrobił , nawet w ręcznikCiekawie co Ci zaleciChciałam kupy to mam w ręczniku kąpielowym, tuż po kąpieli zrobił
Jeszcze przed podaniem leku
Niedługo mama
DokładnieNa szczęście gorączki nie ma
I bardzo dobrzeważne ze zrobił , nawet w ręcznik
To dużo zdrówka dla Was. Będzie dobrze
Mary2094
My w domu mamy COVID i mamy nadzieje ze nie złapała od nas
My bez Covid i też to samo przerabiamy i też w trakcie 5 tygodnia jesteśmy. ( Bo chyba też rodziłaś 2 marca czy się pomyliłam? Może faktycznie ten skok przechodzą.) Gdyby takie maluchy umiały juz mówić.
ilmenau
@agrafka07 co u was? Już rozpakowana?
reklama
My 7 marca i dopiero weszłyśmy w 5 tydzień pełny będzie w niedzieleMy bez Covid i też to samo przerabiamy i też w trakcie 5 tygodnia jesteśmy. ( Bo chyba też rodziłaś 2 marca czy się pomyliłam? Może faktycznie ten skok przechodzą.) Gdyby takie maluchy umiały juz mówić.