reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mam zachcianki oj mam. Przyznam się... Kilka tygodni chodziło za mną piwo, wypiłam karmi classic i smakowało jak eliksir bogów ( a nie przepadam za karmi ). Po tym przeszło. No ale teraz to jest jeszcze gorzej bo marzę o papierosie! A nie palę już kilka ładnych lat ( na papierosa się nie skusze ). Poza tym na porządny seks od niedawna, bo wcześniej wogole mi się nie chciało. A teraz nie mam co liczyć bo raz że się trochę boje, biorę luteinę, a najważniejsze gdzie porządny seks z brzuchem jak piłka lekarska!
W ogóle nie mam zachcianek, nawet nie jem więcej niż normalnie, tylko woda poszła w ruch a nigdy tyle nie piłam, raczej zawsze herbata. A seks? A co to było? :) Najpierw nie miałam ochoty, potem kłopoty z trawieniem i wypróżnianiem, potem jakieś infekcje, brzuch coraz większy, człowiek się nie wysypia, jaki seks... Mąż dziś przy śniadaniu zauważył, że biorę jakieś tabletki i czyta na głos co to, zamiast prenatal, to PENETRAL DUO, aż się rozmarzył biedaczek

reklama
W ogóle nie mam zachcianek, nawet nie jem więcej niż normalnie, tylko woda poszła w ruch a nigdy tyle nie piłam, raczej zawsze herbata. A seks? A co to było? :) Najpierw nie miałam ochoty, potem kłopoty z trawieniem i wypróżnianiem, potem jakieś infekcje, brzuch coraz większy, człowiek się nie wysypia, jaki seks... Mąż dziś przy śniadaniu zauważył, że biorę jakieś tabletki i czyta na głos co to, zamiast prenatal, to PENETRAL DUO, aż się rozmarzył biedaczek
Mistrz 😂 Teraz przez niego jak będę brać te tabletki to będę się śmiać z tego Penetralu 😂😂

Dziewczyny a powiedzcie też macie dziwne zachcianki i jak często im ulegacie? 😃 Ja to dziś otworzyłam oczy i myślę od rana o kebabie. Już mój mąż jak wstanie nie będzie miał życia 😂
Ooooo jak ja Cię rozumiem. Jak mi się zachciało lodów czekoladowych to mój mąż musiał lecieć na drugi koniec L.A bo tam są najlepsze hahaha. Albo jak mi się sernika zachciało to i 11PM robiłam

Ooooo jak ja Cię rozumiem. Jak mi się zachciało lodów czekoladowych to mój mąż musiał lecieć na drugi koniec L.A bo tam są najlepsze hahaha. Albo jak mi się sernika zachciało to i 11PM robiłam
A dziś ciastka owsiane piekę, biedny mąż po nocce musiał iść do sklepu po płatki owsiane 😂 mi się chyba dość często czegoś chce z tego co tu widzę 😃

To widzę, że mam skromne zachcianki-budyń na obiad, albo smażona cukinia w panierce przez dwa dni na śniadanie, obiad i kolacje 🙉 no i często jestem jednocześnie głodna i nie mam ochoty nic jeść 😑
Ooo cukinia smażona! Kocham! 🥰 tylko w pierwszym trymestrze nie mogłam jej zjeść bo od smażonego mi się nie dobrze robiło a miałam pełno cukini od mamy z ogródka.

To widzę, że mam skromne zachcianki-budyń na obiad, albo smażona cukinia w panierce przez dwa dni na śniadanie, obiad i kolacje 🙉 no i często jestem jednocześnie głodna i nie mam ochoty nic jeść 😑
Budyń... o teraz się rozmarzyłam... cukinię chętnie, ale smażone mi robi potworne zgagi, za to dzisiaj mi się na śniadanie zachciało szakszuki no i opędzlowałam dwa jaja na tych warzywach, zaraz pęknę 🤣

Ślinka leci jak piszecie o jedzeniu 😜mnie się marzy polskie jedzenie bo mieszkam w niemczech🤷‍♀️marzę o polskim dobrym chlebie i o kuchni mamy a przez tą, Pandemie nawet na Święta nie bylismy😩
Ja mam zgagi cholerne i z cukrami też muszę uważaj a tu by się zjadło slodkie😜albo kwaśne a potem w nocy siedzę i ogniem ziajam po kwaśny czy ostrym czy slodkim przez zgagę.

reklama
Ślinka leci jak piszecie o jedzeniu 😜mnie się marzy polskie jedzenie bo mieszkam w niemczech🤷‍♀️marzę o polskim dobrym chlebie i o kuchni mamy a przez tą, Pandemie nawet na Święta nie bylismy😩
Ja mam zgagi cholerne i z cukrami też muszę uważaj a tu by się zjadło slodkie😜albo kwaśne a potem w nocy siedzę i ogniem ziajam po kwaśny czy ostrym czy slodkim przez zgagę.
Mi ktoś polecił wodę franciszek do picia na zgagę. Żadne Renie, Żadne herbaty miętowe i mleko nie pomagają. Woda w smaku słona ale zgaga moment mija i sama polecam. I wspomaga jelita bo po niej mi się wydaje że gazy mi odchodzą.

Do góry