Patii26
Fanka BB :)
I to najważniejsze!Ja mam 38 i trzecia ciąża - to u mnie ta 40 na karku, ale się nie przejmuję bo czuję się na znacznie młodszą pomimo zadyszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to najważniejsze!Ja mam 38 i trzecia ciąża - to u mnie ta 40 na karku, ale się nie przejmuję bo czuję się na znacznie młodszą pomimo zadyszki
Mam zachcianki oj mam. Przyznam się... Kilka tygodni chodziło za mną piwo, wypiłam karmi classic i smakowało jak eliksir bogów ( a nie przepadam za karmi ). Po tym przeszło. No ale teraz to jest jeszcze gorzej bo marzę o papierosie! A nie palę już kilka ładnych lat ( na papierosa się nie skusze ). Poza tym na porządny seks od niedawna, bo wcześniej wogole mi się nie chciało. A teraz nie mam co liczyć bo raz że się trochę boje, biorę luteinę, a najważniejsze gdzie porządny seks z brzuchem jak piłka lekarska!Dziewczyny a powiedzcie też macie dziwne zachcianki i jak często im ulegacie? Ja to dziś otworzyłam oczy i myślę od rana o kebabie. Już mój mąż jak wstanie nie będzie miał życia
Ja mam 30a dalej młodo się czujęNo Kochane ja 35 w tym roku nie wiem jak i kiedy haha
Hmm, w pierwszym trymestrze miałam taki tydzień, że non stop jadłam lody kaktusy te wodne i miałam smaka na fast foody ale to mi szybko przeszło, bo ja miałam tylko chwilowe zachcianki. A tak to nie miałam i nie mam szczegolnych zachcianek Raz miałam tak, że mialam ochotę zjeść kluski i nie gdzie na zamówienie nie było, to poszłam robić o 17 i o 19 jadłam tak zdesperowana byłamDziewczyny a powiedzcie też macie dziwne zachcianki i jak często im ulegacie? Ja to dziś otworzyłam oczy i myślę od rana o kebabie. Już mój mąż jak wstanie nie będzie miał życia
Też od roku nie palę, ale w drugim trymestrze jak poczułam ze ktoś pali miałam to samo. Normalnie ten zapach mnie kręcił, masakra. No i też cały drugi trymestr pizza za mną chodziła że musiał mąż mi zrobic (bo on robi u nas dobrą), albo musiałam zamówić teraz to sernik za mną ciągle chodzi a dziś ten kebab. Ale na codzień jem zdrowo ale jak mnie dopadnie to nie mogę sobie wybić tego z głowy A jeżeli chodzi o seks to w sferze marzeń zostaje od początku ciąży ponieważ, na początku był krwiak, potem łożysko nisko schodzące było, a teraz to już nie wyobrażam sobie właśnie z tym brzuchem może na wywołanie porodu zaszaleje bo niby to działaMam zachcianki oj mam. Przyznam się... Kilka tygodni chodziło za mną piwo, wypiłam karmi classic i smakowało jak eliksir bogów ( a nie przepadam za karmi ). Po tym przeszło. No ale teraz to jest jeszcze gorzej bo marzę o papierosie! A nie palę już kilka ładnych lat ( na papierosa się nie skusze ). Poza tym na porządny seks od niedawna, bo wcześniej wogole mi się nie chciało. A teraz nie mam co liczyć bo raz że się trochę boje, biorę luteinę, a najważniejsze gdzie porządny seks z brzuchem jak piłka lekarska!
Ja mam też czasem ochotę na jakieś fast food owe paskudztwo a więc był kebab, hamburgery i pizza to jak już to raczej w domu robione, popcorn i chipsy tez byly aaa i mała puszeczki pepsi to mi siostrzeniec powiedział ze dziecko chce otrućale on z wujem może pić bo nie są w ciążyTeż od roku nie palę, ale w drugim trymestrze jak poczułam ze ktoś pali miałam to samo. Normalnie ten zapach mnie kręcił, masakra. No i też cały drugi trymestr pizza za mną chodziła że musiał mąż mi zrobic (bo on robi u nas dobrą), albo musiałam zamówić teraz to sernik za mną ciągle chodzi a dziś ten kebab. Ale na codzień jem zdrowo ale jak mnie dopadnie to nie mogę sobie wybić tego z głowy A jeżeli chodzi o seks to w sferze marzeń zostaje od początku ciąży ponieważ, na początku był krwiak, potem łożysko nisko schodzące było, a teraz to już nie wyobrażam sobie właśnie z tym brzuchem może na wywołanie porodu zaszaleje bo niby to działa
Koleżanka mi powiedziała, że dzięki właśnie intensywnym zabawom z mężem pod koniec ciąży, udało jej się wywołać długo wyczekiwany poród, ale nie każdy mężczyzna taki odważnyTeż od roku nie palę, ale w drugim trymestrze jak poczułam ze ktoś pali miałam to samo. Normalnie ten zapach mnie kręcił, masakra. No i też cały drugi trymestr pizza za mną chodziła że musiał mąż mi zrobic (bo on robi u nas dobrą), albo musiałam zamówić teraz to sernik za mną ciągle chodzi a dziś ten kebab. Ale na codzień jem zdrowo ale jak mnie dopadnie to nie mogę sobie wybić tego z głowy A jeżeli chodzi o seks to w sferze marzeń zostaje od początku ciąży ponieważ, na początku był krwiak, potem łożysko nisko schodzące było, a teraz to już nie wyobrażam sobie właśnie z tym brzuchem może na wywołanie porodu zaszaleje bo niby to działa
He he oj tak to działa przy dwóch ciążach się sprawdziło u mnie aby skończył się 38 tydzień i śmiało można przyspieszyćTeż od roku nie palę, ale w drugim trymestrze jak poczułam ze ktoś pali miałam to samo. Normalnie ten zapach mnie kręcił, masakra. No i też cały drugi trymestr pizza za mną chodziła że musiał mąż mi zrobic (bo on robi u nas dobrą), albo musiałam zamówić teraz to sernik za mną ciągle chodzi a dziś ten kebab. Ale na codzień jem zdrowo ale jak mnie dopadnie to nie mogę sobie wybić tego z głowy A jeżeli chodzi o seks to w sferze marzeń zostaje od początku ciąży ponieważ, na początku był krwiak, potem łożysko nisko schodzące było, a teraz to już nie wyobrażam sobie właśnie z tym brzuchem może na wywołanie porodu zaszaleje bo niby to działa
Taki mam plan mam nadzieję że mąż się odważyHe he oj tak to działa przy dwóch ciążach się sprawdziło u mnie aby skończył się 38 tydzień i śmiało można przyspieszyć
Ja tak na porządny seks nie narzekam w każdej ciąży był, teraz też, mój mąż się nie skarży bo ma inne doznania a i ja jestem tak wrażliwa, że wiecie same, niewiele trzebaMam zachcianki oj mam. Przyznam się... Kilka tygodni chodziło za mną piwo, wypiłam karmi classic i smakowało jak eliksir bogów ( a nie przepadam za karmi ). Po tym przeszło. No ale teraz to jest jeszcze gorzej bo marzę o papierosie! A nie palę już kilka ładnych lat ( na papierosa się nie skusze ). Poza tym na porządny seks od niedawna, bo wcześniej wogole mi się nie chciało. A teraz nie mam co liczyć bo raz że się trochę boje, biorę luteinę, a najważniejsze gdzie porządny seks z brzuchem jak piłka lekarska!
Mój odważny, ale u mnie to nie działało wcale. Z pierwszą córką w przeddzień pójścia do szpitala, 7 dni po terminie, a paskuda urodziła się 12 dni po terminie i wcale nie chciała wyleźć, 5 dni mi wywoływali.Koleżanka mi powiedziała, że dzięki właśnie intensywnym zabawom z mężem pod koniec ciąży, udało jej się wywołać długo wyczekiwany poród, ale nie każdy mężczyzna taki odważny