reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, czy któraś się spotkała z czymś takim w badaniu moczu, fosforany bezpostaciowe ? W badaniu wyszło mi ze mam bardzo liczne, i ph podwyższone bo 7,5 a tak jest ok.

Dziewczyny, czy któraś się spotkała z czymś takim w badaniu moczu, fosforany bezpostaciowe ? W badaniu wyszło mi ze mam bardzo liczne, i ph podwyższone bo 7,5 a tak jest ok.
Nie spotkałam się, a co Twój ginekolog?
Miałam kiedyś odmiedniczkowe zapalenie nerek nie w ciąży, masakra pół. Pleców, brzucha i gorączka antybiotyki zastrzyki.
Ja, póki co pęcherz ok. Mnie furagina zawsze pomaga za to grzybice mam cały czas, wyleczę i od nowa. 🙈A bez ciąży wcale mnie grzyby nie atakują.
Jak Twoje plecy?

Mi z moczu wyszło inne badanie bardzo podwyższone. Lekarz kazał je powtórzyć i wyszło już zupełnie inaczej. Trzeba bardzo dokładnie wykonać to badanie, bo inaczej jakaś odrobinka śluzu z pochwy może przedostać się do próbki. Także nie martw się i powtórz badanie ☺️

Mi z moczu wyszło inne badanie bardzo podwyższone. Lekarz kazał je powtórzyć i wyszło już zupełnie inaczej. Trzeba bardzo dokładnie wykonać to badanie, bo inaczej jakaś odrobinka śluzu z pochwy może przedostać się do próbki. Także nie martw się i powtórz badanie ☺️
To prawda ja w pierwszej ciąży miałam takiego ginekologa co pobierał mi Mocz z cewnika🙈🙈🙈🙈żeby był wiarygodny ale to ból był masakra. Ale to stare czasy były.

Ja miałam problem z oddaniem próbki moczu na posiew, bo ciągle w badaniu wychodziło, że próbka zanieczyszczona. W końcu poradzono mi żebym podmyła się przed oddaniem próbki tak normalnie, a poźniej popsikała octeniseptem i poczekała aż wyschnie. Podziałało, także polecam 😁

Dodatkowo dzis wyszłam ze szpitala i to na szpitalnych wynikach wyszlo. I ogółem dzis wyszłam i znów mi brzuch twardnieje i zaraz zwariuje

reklama
Dodatkowo dzis wyszłam ze szpitala i to na szpitalnych wynikach wyszlo. I ogółem dzis wyszłam i znów mi brzuch twardnieje i zaraz zwariuje
Spokojnie ja jestem dziś 26tc plus 0, to Ty 28 czy 29tc to już daleko...
Mnie też twardnieje, nie dużo ale więcej, tony magnezu i oszczędzanie się i powinno być ok,mnie leżenie na boku pomaga,na wznak od razu twardnienia🙉
Ja, sama, ciągle coś, cukrzyca ciazowa, grzybica i ogólnie męczenie się i sapanie😩😩😩😩
Mocz ciężko pobrać żeby nie był zanieczyszczony.
Wiem idzie zwariowac🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry