reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

To ja tak mam za każdym razem kiedy wchodzę do domu, 4 piętro bez windy, czasem na każdym piętrze czy półpiętrze muszę robić przerwę bo nie daje rady
O jej ja kiedyś mieszkałam na 4 piętrze bez windy. Czasami jak byłam zmęczona po szkole ostatni wf to też robiłam przetwy przy wchodzeniu a gdzie w ciąży 😊

reklama
Mam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?

Mam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?
Ja chcę podpytać mojego lekarza prowadzącego. Nigdy się nie szczepilam a mój mąż tak. Nie wiem czy ciąża to dobry moment, żeby się zaszczepić po raz pierwszy

Mi prowadząca ciążę lekarka zdecydowanie poleciła zaszczepienie. Chodzi o to by ewentualne przechodzenie było delikatniejsze i by uniknąć możliwych powikłań. Poluje teraz na miejsce gdzie mogę się zaszczepić.

Ciężarne mają na NFZ za free. W enelmedzie po 21.09 trzeba się dowiadywać. CHyba około 55 zł tam kosztuje.

Ja się raz w życiu szczepilam i nigdy więcej. Czułam się fatalnie, nie mogłam się porządnie wychorowac, bo temperatura siedziała we mnie, ledwo 37 a czułam się na gorączkę. Strasznie, nigdy więcej.

reklama
Do góry