O jej ja kiedyś mieszkałam na 4 piętrze bez windy. Czasami jak byłam zmęczona po szkole ostatni wf to też robiłam przetwy przy wchodzeniu a gdzie w ciążyTo ja tak mam za każdym razem kiedy wchodzę do domu, 4 piętro bez windy, czasem na każdym piętrze czy półpiętrze muszę robić przerwę bo nie daje rady
reklama
Kochana żeby to się tak dało przy 20sto miesięcznym dziecku w miarę możliwości jak najwięcej będę odpoczywać wiadomo bo to najważniejszeKochana, odpoczywaj jak najwięcej. Łóżeczko, herbatka, fajna książka i relaksik☺ Dasz radę, bo jesteś silna babka
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Ja chcę podpytać mojego lekarza prowadzącego. Nigdy się nie szczepilam a mój mąż tak. Nie wiem czy ciąża to dobry moment, żeby się zaszczepić po raz pierwszyMam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?
Monia83.37
A też nigdy się nie szczepiłam i wolę teraz nie próbowaćJa chcę podpytać mojego lekarza prowadzącego. Nigdy się nie szczepilam a mój mąż tak. Nie wiem czy ciąża to dobry moment, żeby się zaszczepić po raz pierwszy
Mama_z_invitro
Rozumiem, że będzie ciężko Mam nadzieję, że ktoś Ci pomoże w opiece. Trzymam kciukiKochana żeby to się tak dało przy 20sto miesięcznym dziecku w miarę możliwości jak najwięcej będę odpoczywać wiadomo bo to najważniejsze
Kochane te które używają detektora tętna jakie Wam się pokazuje tętno na nich dzidizusia??
Mam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?
Mi prowadząca ciążę lekarka zdecydowanie poleciła zaszczepienie. Chodzi o to by ewentualne przechodzenie było delikatniejsze i by uniknąć możliwych powikłań. Poluje teraz na miejsce gdzie mogę się zaszczepić.
Ciężarne mają na NFZ za free. W enelmedzie po 21.09 trzeba się dowiadywać. CHyba około 55 zł tam kosztuje.
reklama