reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ta będzie cały czas tak jak jest, grupa otwarta dla wszystkich. Każdy może napisać. A zamknięta osobna będzie. Tam będzie można więcej napisać 😂😂 nikt poza nami tego nie przeczyta. A tutaj każdy może - ktokolwiek chce wejść, bez nicku poczytać itp. I no skojarzyć kogoś dlatego nie pisze dużo o sobie. Wystarczy ze jedna rzecz bym napisała to kto mnie zna od razu skojarzy ze ja to ja
[/QUOTE]
Ok już rozumiem wszystko dzięki ☺️☺️☺️

reklama
Warto zaopatrzyć się sokiem z czarnego bzu. Niedosc ze pyszny , zdrowy i mi zawsze pomaga. A gdy akurat mi się skończy to tak jak piszesz herbata z cytryna i miodem. Ja juz profilaktycznie piję, jak tylko się słabiej czuje.
Właśnie sok z czarnego bzu jest też dobry sama dzieciom codziennie daje i oczywiście sama sok robię bo u mnie sporo bzu rośnie żal nie zrobić ☺️

Ciśnienie mam też kosmos ale dostałam jakieś tam leki czuje się lepiej jednak trzeba się oszczędzać. Dziękuję w miarę możliwości będę pisała.
Jak tylko możesz to odpoczywaj. Mi jak ciśnienie dowali to chociaż głowę na poduszce położę i jest lepiej ale ja już 3x dziennie jem leki. Będzie dobrze😊

reklama
Do góry