Margolcia92
Fanka BB :)
Ale może wróci chociaż mozlisc spania
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nigdy się nie szczepiłam, ale np. Mój ojciec szczepi się i on nie choruje, a ja zawsze jak jest przełom pogodowy to jestem chora i teraz już też czekam kiedy mnie złapie. Trochę się boję w ciąży pierwszy raz się szczepić, zapytam mojego lekarza we wtorekMam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?
a ile masz TSH?U mnie po wizycie u endokrynologa, wszystko pięknie. Na razie mało przybieram na wadze, ale to chyba już tak będzie wyglądać. Pani Doktor powiedziała, że brzuszek jest piękny
Przy letroxie 2x100 i 5x75, mam 1.2. Teraz dostałam dawkę 3x100a ile masz TSH?
No ja biorę obecnie 150 euthoryxu przez mieisac spadlo mi z 3,85 do 0,644.Przy letroxie 2x100 i 5x75, mam 1.2. Teraz dostałam dawkę 3x100
Dziękuję ja wlsnsie oglądamJak macie chwilę czasu to na fejsbuku się zaczyna webinar o pielęgnacji noworodka, za kilka minut Link do: O pielęgnacji dziecka - live z ekspertem
Wiem, że większość już ma dzieci ale jak któraś pierwszy raz tak jak ja to może będzie fajne