reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Jeeeju ja mam to samo... No nie dość ze wysłowić się nie mogę jakby mi ktoś język zawiązał to jesZcze wszystko z rak leci 🧐 ostatnio już mój mąż się z tego śmiał bo widział co się dzieje 😂 także łącze się 😀
No to takie pocieszające jak wiem ,że mamy wspólne cechy hihi
Mi inteligencja też wysiada, czasami padam z siebie ze śmiechu 😂

reklama
Hm.. a która pisała o tym bolącym zębie i miała dziś się omówić? Bo niestety nie pamiętam, a też wertować za dużo.
Jak z tym stomatologiem i bólem?
Ups.... a może to miało być wczoraj? 🙄

Witam wszystkie przyszłe mamusie🙋🏼‍♀️
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić. 🥰

Hurra!! Podwójne gratulacje! :-) :):-) :)

Ostatnia edycja:
Mnie dziś się ukruszyl i cały dzień daje mi w kość tak że chodzę po ścianach dlatego tylko z doskoku pisze ale to był najblizszy wolny termin ehh...
No jakieś jaja, na pewno nie możesz gdzieś pójść?
A mówiłaś ,że jesteś w ciąży?
Powinni Cię gdzieś wcisnac, to tak nagła sprawa, nie powinnaś tyle czakac. 😔

No jakieś jaja, na pewno nie może gdzieś pójść?
A mówiłaś ,że jesteś w ciąży?
Powinni Cię gdzieś wcisnac, to tak nagła sprawa, nie powinnaś tyle czakac. 😔
Tak zaznaczałam że jestem w ciąży to żeby było weselej to chyba w 4 mi wogole podziękowali w innych nie było jak więc ten jeden został będę czekać jak będzie bardzo źle to coś trzeba będzie myśleć na tą chwilę staram się unikać prawej strony acxykowiek z moim roztargnieniem to nie jest łatwe.

Tak zaznaczałam że jestem w ciąży to żeby było weselej to chyba w 4 mi wogole podziękowali w innych nie było jak więc ten jeden został będę czekać jak będzie bardzo źle to coś trzeba będzie myśleć na tą chwilę staram się unikać prawej strony acxykowiek z moim roztargnieniem to nie jest łatwe.
No dokładnie, ciężko się tak pilnować,
A zawsze mówią, że ukruszenie własnie nie olewać, a to dranie.
Może zadzwoń jeszcze raz, że Cię boli i nie możesz w ciąży przez miesiąc faszerować się przeciwbólowymi,
Niech chociaż zadzwonią jak ktoś miejsce zwolni , w pierwszej kolejności do Ciebie .
Mocno trzymam kciuki, aby to tyle nie trwało 😔

reklama
@MamaTolka czekamy razem z Tobą na wyniki 🤗 na dobre wyniki 😉😉😉

@Olka2729 super, ze wszystko w porządku.Słodkie maleństwo 😍

Masakra z tymi temperaturami 😱 dobrze ze u nas w szkole dzieciom nie mierzą bo przecież mój młodszy to by miał podwyższona dzień w dzień. Biegnie do szkoły, poci się itp. Nie umie iść jak czlowiek. Tylko szybko, szybko. No po kimś to ma 😌😂

Dzisiaj zdecydowanie nie jest mój dzień, już po kłótni z mężem, już pobeczalam, już wypadły mi z rak dwie szklanki, Ciekawe co jeszcze?
Ja miałam wczoraj taki dzień 🤦po lekarzu płakałam jak bóbr i nawet nie chciałam mówić co u lekarza 🤷powiedzmy że hormony buzują 😁

Do góry