reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jeju z tymi babciami, zawsze najmądrzejsze i tak już zostanie. Dawniej to słońce nawet lepiej świeciło 😂😂😂 tekst niejednej babci. Nie lubię czegoś takiego, moja jedna babcia nie żyje, z drugą mam kontakt jak jestem w Polsce, czasami do niej dzwonię. Niekiedy spyta czemu tak rzadko. Po pierwsze telefony działają w dwie strony, po drugie jak mam właśnie słuchac jej wywodów wole nie dzwonić...

Jestem,wszystko ok rośniemy 🥰

Załączniki

• 20200915_151135.jpg
    20200915_151135.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny poszłam do szpitala na wizytę w ramach NFZ bo zmieniam ginekologa (swoją drogą czekam przed gabinetem) i nie chcieli mnie wpuścić bo temperatura 37.2. mówię że w ciąży podwyższona. Siedziałam chyba z 30 min wkoncu spadła do 36.9 i się ulitowali. Jakas paranoja 😂
No cyrk. A tak w ogóle jak to jest z tą temperaturą? Ja mam ciągle obniżona, dziś byłam na pobraniu krwi i 36,1

reklama
Do góry