reklama
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Dziewczyny a poiwiedzcie mi między 12 a 20 tyg idziecie jeszcze na usg? Ja mam w karcie zapisane ze następne ok 20 tyg ale to tak długo ze chyba nie wytrzymam
Ja byłam w 13 teraz idę w 17 i pozniej 21
Hope_2807
Jeju z tymi babciami, zawsze najmądrzejsze i tak już zostanie. Dawniej to słońce nawet lepiej świeciło tekst niejednej babci. Nie lubię czegoś takiego, moja jedna babcia nie żyje, z drugą mam kontakt jak jestem w Polsce, czasami do niej dzwonię. Niekiedy spyta czemu tak rzadko. Po pierwsze telefony działają w dwie strony, po drugie jak mam właśnie słuchac jej wywodów wole nie dzwonić...
Pettitbelle
Znasz płeć ?Jestem,wszystko ok rośniemy
PaulinaJu
Dziewczyny poszłam do szpitala na wizytę w ramach NFZ bo zmieniam ginekologa (swoją drogą czekam przed gabinetem) i nie chcieli mnie wpuścić bo temperatura 37.2. mówię że w ciąży podwyższona. Siedziałam chyba z 30 min wkoncu spadła do 36.9 i się ulitowali. Jakas paranoja
Olka_Monolka
No cyrk. A tak w ogóle jak to jest z tą temperaturą? Ja mam ciągle obniżona, dziś byłam na pobraniu krwi i 36,1Dziewczyny poszłam do szpitala na wizytę w ramach NFZ bo zmieniam ginekologa (swoją drogą czekam przed gabinetem) i nie chcieli mnie wpuścić bo temperatura 37.2. mówię że w ciąży podwyższona. Siedziałam chyba z 30 min wkoncu spadła do 36.9 i się ulitowali. Jakas paranoja
PaulinaJu
Zależy jaką miałaś w pierwszej fazie cyklu. Bo w ciąży wzrasta o ok. 0,6. Ja miałam w pierwszej fazie ok 36.5. a ty mogłaś mieć np. 35.7.No cyrk. A tak w ogóle jak to jest z tą temperaturą? Ja mam ciągle obniżona, dziś byłam na pobraniu krwi i 36,1
Kobieta kobiecie nierówna.
Olka_Monolka
Aah dzięki, ciekawa sprawaZależy jaką miałaś w pierwszej fazie cyklu. Bo w ciąży wzrasta o ok. 0,6. Ja miałam w pierwszej fazie ok 36.5. a ty mogłaś mieć np. 35.7.
Kobieta kobiecie nierówna.
reklama
Olka2729
Pytalam lekarza powiedzial ze nie ma możliwości jeszcze zobaczyc, ze za wczesnie jest. Za tydzien jade na prenatalne będzie to 13+2 moze tam coś zobaczyZnasz płeć ?