reklama
Pettitbelle
Fanka BB :)
Spokojnie ja ciąże prowadzę w luxmedzie, jeśli ufasz swojemu lekarzowi prowadzącemu to on pewnie sam ci zaproponuje dodatkowe usg jeśli będzie czuł ze coś jest nie takDziewczyny ja wpadłam teraz w panikę. Powiedzcie proszę co muszę zrobić żeby dostać się na usg na NFZ w szpitalu ? Prowadzę ciążę w luxmedzie i na 99% na konsultacji nie będzie lekarz sprawdzał czy z dzieckiem wszystko ok bo to tylko konsultacja Tylko kierują skierowaniem na te 3 podstawowe USG. A ja psychicznie nie wytrzymam nie wiedzieć co i jak, już się denerwuje bo mam mały brzuch... A że na nfz się nie leczę, bo mam ciągle pakiet z pracy to nie wiem
GAMORA
Na NFZ nie jest wymagane skierowanie na wizytę do ginekologa i on zrobic moze usg. Albo prywatnie moze do kogos sie zapisz, zawsze to się bardziej lekarz zaangażuje i dokladnie zrobi usg,Dziewczyny ja wpadłam teraz w panikę. Powiedzcie proszę co muszę zrobić żeby dostać się na usg na NFZ w szpitalu ? Prowadzę ciążę w luxmedzie i na 99% na konsultacji nie będzie lekarz sprawdzał czy z dzieckiem wszystko ok bo to tylko konsultacja Tylko kierują skierowaniem na te 3 podstawowe USG. A ja psychicznie nie wytrzymam nie wiedzieć co i jak, już się denerwuje bo mam mały brzuch... A że na nfz się nie leczę, bo mam ciągle pakiet z pracy to nie wiem
16 tydz taki magiczny, warto faktycznie wykonac usg, ale z drugiej strony ja nie kumam, co to ma byc konsultacja, na jakiej podstawie bedzie bez usg ? To tylko tak sucho rozmawia, nawet szyjkę nie bada?
*Katarina*
Jeszcze ja , jeszcze ja
16+2 dziewczynka
16+2 dziewczynka
PałkaZapałka
Trzymam kciuki aby było w porządku. Długo będziesz czekać na wyniki?Bardzo bardzo mocno Cię przytulam, dokładnie wiem co czujesz. Ja mam jutro amniopunkcje. Jak Twoje USG?
Też masz podejrzenie trisomii 21?
Invicta
Prawie po równoNo to póki co, określiło się 20 mamusiek:
Dziewczynki: 6
Chłopcy: 5
Nie wiadomo: 9
17 tydz 2
16 tydz 4
15 tydz 4
14 tydz 8
13 tydz 1
Nie określiła 1
GAMORA
Dziewczyny się przebijają powoli hehe, zobaczymy co dalejPrawie po równo ☺
reklama
Tak. 1:156Trzymam kciuki aby było w porządku. Długo będziesz czekać na wyniki?
Też masz podejrzenie trisomii 21?
Genetyk mówiła że 2-3 tygodnie.
Dziękuję za kciuki [emoji8]