Bardzo bardzo mocno Cię przytulam, dokładnie wiem co czujesz. Ja mam jutro amniopunkcje. Jak Twoje USG?Przyszły wyniki pappa zespól Downa 1:50...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bardzo mocno Cię przytulam, dokładnie wiem co czujesz. Ja mam jutro amniopunkcje. Jak Twoje USG?Przyszły wyniki pappa zespól Downa 1:50...
U mnie twarz masakra... pryszcz na pryszczu i nic nie pomaga... brzuch zaczął szybko rosnąć (nie miescilam się w swoje spodnie już w 7tyg) a to moja pierwsza ciąża... na początku odrzuciło mnie od słodkiego ale teraz mogę jeść i jeść takie u mnie objawy na dziewczynkę A co najlepsze obstawiałam chłopaka[GROUP=][/GROUP]
Ja tak się właśnie zastanawiam . Niektóre z was juz wiexza czy chłopiec czy dziewczynka. Może macie juz jakieś swoje objawy na konkretna plec? W 100 procentach w to nie wierze ale coś w tym musi być. Z córką sie czułam całkiem inaczej niż z synem i teraz wychodziłaby bardziej wlasnie dziewczynka. Jednak jeszcze nie wiem. A u was jak ? Podobno piekna cera na chłopaka
Przy wszystkich ciążach na początku chudnę przez wymioty i dopiero koło 20 tyg coś mam.na plusie także spokojnieCzy któraś z Was jest na etapie 17 tygodnia i na razie nic nie przytyła? (Nie to żebym narzekała ale zaczynam się zastanawiać czy to normalne)
Ja też mam dzisiaj 13+3 ale u mnie to niewiadoma13+3 i dziewczynka racZej ☺
16 (15+5) chłopiechm.. Czy możecie napisać każda, która juz wie z badania jaka płeć dziecka, bądź podejrzenie wg doktora. Tylko krótko , bo jestem ciekawa bardzo ile dziewczynek ,a ile chłopców jest u nas
Niestety nie sposób spamiętać tego, bo nas tu trochę jest i nei ogarniam , a i który macie teraz tydzień. Fajnie byłoby tak to do kupy zebrać
Np. Ja 14 (13+6) chłopiec
No to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
No to póki co, określiło się 20 mamusiek: