reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.

reklama
Ja poprzednią ciążę prowadziłam u innego lekarza i miałam bardzo często wizyty i tutaj też czytam że dziewcyzny chodzą nawet co tydzień, dwa i aż się zaczęłam martiwć czy aby u mne nie za rzadko.

Ja też co miesiąc. Myślę że to standard ale cieszę się że tak często, koleżanka po prenatalnych w 12tc następną wizytę dostała na 20tc..
Ja też co miesiąc, myślałam o tym żeby może czesciej próbować ale to chyba nie jest dobry pomysł żeby się co 2 tygodnie kłuć na badania i jeździć na USG z Dopplerem...

A co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Ja na początku miałam co 2 tygodnie teraz od 13 tygodnia co 3 tygodnie więc następna wizyta 22.09 i już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć czy wszystko w porządku 😊

Ja teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania ☺️ coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię 😔 myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmie 😔

reklama
Ja teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania ☺ coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię 😔 myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmie 😔
Takie uczucie jak na miesiączkę jest normalne. Ja ostatnio miałam straszny ból, dziwny taki i jest wszystko wporzadku 😁
Wstałam dziś z mdłościami, myślałam, że już mi przeszło... Nie mam apetytu :(
Witaj 🤮

Do góry