reklama
Monia83.37
Fanka BB :)
Ja co 4 tygA co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Co trzy tygodnie ja mam.A co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Ja też co miesiąc. Myślę że to standard ale cieszę się że tak często, koleżanka po prenatalnych w 12tc następną wizytę dostała na 20tc..A co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Olka_Monolka
Ja też co miesiąc, myślałam o tym żeby może czesciej próbować ale to chyba nie jest dobry pomysł żeby się co 2 tygodnie kłuć na badania i jeździć na USG z Dopplerem...Ja też co miesiąc. Myślę że to standard ale cieszę się że tak często, koleżanka po prenatalnych w 12tc następną wizytę dostała na 20tc..
Ja na początku miałam co 2 tygodnie teraz od 13 tygodnia co 3 tygodnie więc następna wizyta 22.09 i już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć czy wszystko w porządkuA co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Olka_Monolka
Wstałam dziś z mdłościami, myślałam, że już mi przeszło... Nie mam apetytu
Ja teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmieA co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
reklama
Marvelka89
Takie uczucie jak na miesiączkę jest normalne. Ja ostatnio miałam straszny ból, dziwny taki i jest wszystko wporzadkuJa teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania ☺ coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmie
WitajWstałam dziś z mdłościami, myślałam, że już mi przeszło... Nie mam apetytu