reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Nawet jak jest duże prawdopodobieństwo to i tak są szanse ze dziecko urodzi się zdrowe... lekarz mojej koleżanki powiedział ze nawet jak ktoś ma niskie prawdopodobieństwo to zdarza się tak ze dziecko jest chore i odwrotnie... trzeba być dobrej myśli 😘
Też to slyszalam to powiedzcie mi jaki jest sens robić te badanie? 😊 Przecież w ciazy stres niewskazany a sami nas na to narażają

reklama
W tym wszystkim najgorsza jest nasza bezradność i podjęcie jakiej kolwiek decyzji aż ciężko pomyśleć. Ja już też czekam jak na szpilkach ale Gdzie tam do 16 żeby jechać. Po wyniki oszaleje do tego momentu 😱
Czekanie jest okropne. Człowiek nastawia się że powinno być dobrze, a jednak gdzieś ciągle obawia się wszystkiego co zle

Też to slyszalam to powiedzcie mi jaki jest sens robić te badanie? [emoji4] Przecież w ciazy stres niewskazany a sami nas na to narażają
Dokładnie. Nigdy w życiu bym już go nie zrobiła. Jakieś posrane statystyki. Po idealnym USG teraz nie robiłabym niczego. W tej chwili czuje się jak wrak człowieka. Nie mogę spać, nie mogę jeść. Nic mnie nie cieszy

Dokładnie. Nigdy w życiu bym już go nie zrobiła. Jakieś posrane statystyki. Po idealnym USG teraz nie robiłabym niczego. W tej chwili czuje się jak wrak człowieka. Nie mogę spać, nie mogę jeść. Nic mnie nie cieszy
Durne cyferki spowodowały, że człowiek nie ma ochoty się niczym cieszyć.

O zdecydowanie tak 🙈🙈 aczkolwiek dodatkowe są nam zbędne no ale chyba bez stresowo się nie da.
Byłam panikarą w pierwszej ciąży, bo człowiek nie wiedział co i jak. Nie byłam na prenatalnych. Lekarz sam prowadził jak coś nie widział wysyłal do specjalisty. I przetrwałam. A teraz nerwy od samego początku.

Byłam panikarą w pierwszej ciąży, bo człowiek nie wiedział co i jak. Nie byłam na prenatalnych. Lekarz sam prowadził jak coś nie widział wysyłal do specjalisty. I przetrwałam. A teraz nerwy od samego początku.
Ja miałam to samo a teraz co chwilę coś ja też czuje wewnętrznie ze coś będzie nie tak i czekam do tej 16stej i odechciewa mi się wszystkiego l.

reklama
Do góry