reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Tak dokładnie tak jak mówisz Baby Joggee co drugi na ulicy. Ale jakoś nie podoba mi głeboki wyglądowo no i wiekszość jest 3 kołowa ,a 4 kołowa ma bardzo małe kółka więc ogólnie zastanawiałam się czy na Norweską zime Baby Jogger 3 koła lub 4 małe koła sobie poradzi :p
właśnie przyjaciółka moja kupiła 3 kołowy, mi sie one bardzo nie podobaja ale ona mowila wlasnie ze tam co drugi wozek to ten. I podobno jakies kombinezony tez specjalne bo jak dzieci do przedszkola czy tam do żłobka sie daje to one niby drzemki maja na dworze i wazne zeby kombinezon był porządny.. 🙈

reklama
O matko nadrobiłam was!
Witam się po dłuższej przerwie, właśnie wróciliśmy z wakacji i szybko ogarniam życie bo jutro pierworodny zaczyna przedszkole i już mam serce w gardle...on jest strasznie nie śmiały...
Co do ciąży w tej czuje się na prawdę najgorzej...w zadnej nie mialam takich dolegliwości..wzdety brzuch jak w 5 msc i to bardzo widać bo mnie ludzie w kolejkach puszczali A do tego tak jeszcze boli...bola piersi..kiepski apetyt..A wyglądam okropnie cerą jakaś słaba co chwilę Pryszcz włosy się strasznie placza ale chociaż dłonie mi odzyly bo miałam aż spekane A teraz są na prawdę ok...nawet mąż mi powiedział że ciaze mi służyły A teraz na 10 wyglądam na -3...super wręcz...
My mamy najbliższa wizytę dopiero 23.09 [emoji2356] nie wiem jak wytrzymam

właśnie przyjaciółka moja kupiła 3 kołowy, mi sie one bardzo nie podobaja ale ona mowila wlasnie ze tam co drugi wozek to ten. I podobno jakies kombinezony tez specjalne bo jak dzieci do przedszkola czy tam do żłobka sie daje to one niby drzemki maja na dworze i wazne zeby kombinezon był porządny.. 🙈
Potwierdzam z tymi drzemkami😁 koleżanka synka dawała i właśnie się dziwiliśmy wszystkie że drzemki na polu. Ale co kraj to obyczaj😊

O matko nadrobiłam was!
Witam się po dłuższej przerwie, właśnie wróciliśmy z wakacji i szybko ogarniam życie bo jutro pierworodny zaczyna przedszkole i już mam serce w gardle...on jest strasznie nie śmiały...
Co do ciąży w tej czuje się na prawdę najgorzej...w zadnej nie mialam takich dolegliwości..wzdety brzuch jak w 5 msc i to bardzo widać bo mnie ludzie w kolejkach puszczali A do tego tak jeszcze boli...bola piersi..kiepski apetyt..A wyglądam okropnie cerą jakaś słaba co chwilę Pryszcz włosy się strasznie placza ale chociaż dłonie mi odzyly bo miałam aż spekane A teraz są na prawdę ok...nawet mąż mi powiedział że ciaze mi służyły A teraz na 10 wyglądam na -3...super wręcz...
My mamy najbliższa wizytę dopiero 23.09 [emoji2356] nie wiem jak wytrzymam
No to cię dowartościował 🤣 a tak serio ja też jakoś się tam czuję naprawdę gorzej non stop. Jak myślę że dzień będzie ok to mdłości mam takie że jak chwilę głowy nie położę to 🚽. Tragedia. Nie wiem jakoś w tamtej ciąży miałam rocznika który nie chodził woziłam córę na rehabilitację z tego powodu 2 razy w tyg do żłobka chodziła i też ją woziłam i takich cyrków nie miałam a teraz co głowę podniosę to gorzej😭

reklama
Hej dziewczyny :( ja od wczoraj stresy, nie dość że jutro mam prenatalne, generalnie cały tydzień wizyt lekarskich. To jeszcze na dodatek od wczoraj mam plamienie lekkie - wczoraj na brązowo, dzisiaj widać krew ;( wiem, od miesiąca wiem że mam polipa doczesnowego plus biorę acard 150mg ale do tej pory miałam spokój z jakimikolwiek plamieniami. Boję się najgorszego ale dzisiaj poleżę tyle ile się da, jutro prenatalne a w czwartek wizyta...trzymajcie kciuki

Do góry