reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny czym smarujecie się/ macie zamiar smarować się aby poprawić kondycję skory? Wiem, rozstępy są uwarunkowane genetycznie ale uważam ze używanie odpowiednich kosmetyków może wiele pomóc ;) macie coś sprawdzonego?

reklama
Dziewczyny czym smarujecie się/ macie zamiar smarować się aby poprawić kondycję skory? Wiem, rozstępy są uwarunkowane genetycznie ale uważam ze używania dobrych kosmetyków może dużo pomóc ;) macie coś sprawdzonego?
Ja wczoraj wysyłałam fajne masełko, do kupienia w sklepie internetowym Secret soap

Załączniki

• IMG_20200827_230339.jpg
    IMG_20200827_230339.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 32
  • IMG_20200827_230328.jpg
    IMG_20200827_230328.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny a czy któraś z was bierze pod uwagę aborcję jeśli prenatalne wyszłyby źle i płód miałby spore wady genetyczne?... Oczywiście dbamy o siebie więc myślę że nasze płodziki są zdrowiutkie wszystkie :)
Sama się kiedyś nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku ze dopóki kobieta nie stanie przed taką decyzja to tak naprawdę nie wie co by zrobiła. Takie jest moje zdanie. Bo teraz to można pisać ze zrobiłabym tak czy inaczej ale to tylko takie gadanie. A gdyby nie Daj Boże się człowiek znalazl w takiej sytuacji to emocje by tak nim targały, ze nie wiadomo jaką decyzje by podjął.
Byc może zupełnie odwrotna niż myśli kiedy sytuacja go nie dotyczy.
Mam koleżankę, która dokonała terminacji ciąży w 19 tygodniu. Nie oceniałam tylko podtrzymywałam na duchu. Dziecko nie miało szans na życie poza jej brzuchem. I pamietam jej słowa „nie życzę największemu wrogowi żeby musiał podjąć taką decyzje”.
ale nasze marcowe dzieciaki będą zdrowe 😊😊😊 i żadna z nas nie stanie przed takim wyborem!!!

Miesiąc temu stanęłam przed decyzją o przerwaniu ciąży i się jej nie podjęłam.
Myślę, że teraz po złych wynikach badań prenatalnych zrobiłabym tak samo. :sorry:

Zazdroszczę wam tych pozytywnych wiadomości po usg ja moje mam 2 września i nie wiem czego się spodziewać, czy moje dziecko będzie nadal żyło , czy okaże się cud i wyzdrowieje , czy powiedzą że jest bardzo źle . Moja głowa już wysiada i odbija się to w nocy kiedy snia mi
Kurcze nie wiem o co chodzi ale bardzo mocno trzymam kciuki. I czekamy na pozytywne wiadomości! 🤗

Mi ręce drętwieją bardzo szybko ale wcześniej tez tak miałam. Niedobór magnezu. Wystarczy ze telefon potrzymam dłużej w jednej pozycji.

reklama
Do góry