reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
a poznała już któraś z Was płeć? :) U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek :) Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy :)

a poznała już któraś z Was płeć? :) U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek :) Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy :)
Na chwilę obecną nie znam płci. Mam nadzieję że już niedługo się dowiem[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji173]

Na prenatalnych Doktor powiedział : bardziej chłopak niż dziewczynka :D

Dziewczyny czy miałyście może tak, że z dnia na dzień przestały Was boleć piersi? U mnie to tej pory, to był objaw, który towarzyszył mi od samego początku ciąży, a od wczoraj kompletnie nic nie czuję. Oczywiście już mam w głowie najgorsze scenariusze... 😕

Mnie też przestały boleć są większe pełniejsze ale nie bolą. Na początku bardzo bolały czasem aż spać nie mogłam. To był jeden z najbardziej wyróżniających się objawów bo poza bólem piersi i brakiem apetytu to nie miałam innych. A teraz nie bolą choć już muszę większy biustonosz nosić.

Muszę się pochwalić dziewczyny, dziś jest dobry dzień, siedzę w kuchni, wszystkie palniki w gazie :D jest moc!

Załączniki

• IMG_20200828_134854.jpg
    IMG_20200828_134854.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry