reklama
Już jestem dziewczyny to jaWłaśnie miałam pisać że już trochę się nie odzywa
Olka2729
Fanka BB :)
Jestes kochana, zostan tu z nami jestesmy z Toba ,wspieram cie całym sercem❤ wczoraj o Tobie myslalam3 dzień boli mnie bardzo głowa do tego stopnia że budzę się w nocy , dzisiejsza noc była straszna śniły mi się koszmary związane z tą ciąża ;(
Zostanę ❤ dziękujęJestes kochana, zostan tu z nami jestesmy z Toba ,wspieram cie całym sercem❤ wczoraj o Tobie myslalam
Fenika29
Dzieki dziewczyny
Ja 3 lata temu bedac w ciazy nie mialam tych prenatalnych tylko moja gin robila usg pod katem zespolu douwna itd a 13 lat temu to tym bardziej nie mualam . A tu pojechalam po wyniki szybko mi tylko wyjasnila ze urodzenie chorego dziecka wychodzi mi 1:20000 i kazala sie zarejestrowac na prenatalne 2 trymestru za 7 tyg i nara.
Wiec sie troche przestraszylam.
Mamy w rodzinie zespol douwna od strony mojego meza wdodatku od po bialaczce i te poronienie wiec wybaczcie za lekka panike.
Ja 3 lata temu bedac w ciazy nie mialam tych prenatalnych tylko moja gin robila usg pod katem zespolu douwna itd a 13 lat temu to tym bardziej nie mualam . A tu pojechalam po wyniki szybko mi tylko wyjasnila ze urodzenie chorego dziecka wychodzi mi 1:20000 i kazala sie zarejestrowac na prenatalne 2 trymestru za 7 tyg i nara.
Wiec sie troche przestraszylam.
Mamy w rodzinie zespol douwna od strony mojego meza wdodatku od po bialaczce i te poronienie wiec wybaczcie za lekka panike.
Zarówno w drugim jak i w trzecim. W drugim trymestrze jest najważniejsze badanie bo wykrywa wady rozwojowe narządów.Chyba moj post został przeleciany ... to powtorze pytanie do tych ktore mialy juz prenatalne i odebrały wyniki. Macie w 2 trymestrze kolejne badanie ???
Tysiek991
Zaangażowana w BB
Ja również mam termin na 22 marcaA ja w 11 tygodniu i termin na 22 marca
Robaczek_w
Dziewczyny czy Wy dostalyscie wyniki papa same czy już opracowane przez lekarza ? Można już coś wiedzieć bez opracowania?
reklama
Dziewczyny mam mega sucha skrore na rekach i nogach czym nawilżacie ciało??