Taki maluszek zdjęcie 9t5dzienU mnie jest mega przepuchlina !!!! Wykryta w 10 t Jak powiedziała, że fizjologiczna to nie martw się będzie dobrze. Jeśli masz zdjęcie to wrzuć proszę bo chciałabym porównać do mojej jak bardzo się różni. Przeszukałam już cały internet. Mówię Wam dziewczyny zmarniałam tak w tydzień, że szkoda gadać.
reklama
Dziewczyny macie aplikacje na babyboom czy jak bo kurcze ja nie dostaje powiadomień że piszecie i zawsze jestem w plecy z 5 stron ja dziś mam niesamowity ból pod kolanami tak ztylu takie dziwne uczucie że ledwo chodzę na dodatek przyjaciółki mąż zmarł w bardzo młodym wieku i taki ten dzień jest przybity czekam do piątku na prenatalne może się dowiem kto mieszka w brzuszku
Olka2729
Fanka BB :)
U mnie w pracy dziewczyny po macierzyńskim pracują po7h mysle ze wiele kobiet z tego nie korzysta albo poprostu o tym nie wie,tak samo jak jest z pracą na nocki mając dziecko do 4roku życia mozesz się nie zgodzić to twoje prawoTeż uważam że u nas jest dobrze. Moja koleżanka z Anglii niedługo przed porodem mogła pójść dopiero na chorobowe bo tam tak jest. Ale jeśli chodzi o karmienie w czasie pracy to np ja nie znam takiej gdzie to uznają przynajmniej nie słyszałam po znajomych. Ale pewnie dużo zależy od pracodawcy poprostu
Przytyki mogą lecieć, ale to ich problem. Nie nasz. Korzystałam z tego. Mój zakład pracy po pierwszym dziecku uznawał. Lekarz zakładowy wystawił mi zaświadczenie dla matki karmiącej. I godzinę wcześniej chodziłam do domu dzięki temu przez dwa lata. Kodeks pracy nam to zapewnia, a że koleżankom się nie podoba to niech się przejmują one. Też miałam gadane że pewnie nie karmie. Ale co komu do tego. Mam taki przywilej i korzystam.U mnie uznają ale lecą głupie przytyki że dziewczyna ściemnia i na pewno nie karmi.
Chyba w Anglii dopiero w 12 tyg jest pierwsze USG.
O tych nockach to wiem i o karmieniu. Niestety u mnie w pracy tylko z tymi nockami przeszło.U mnie w pracy dziewczyny po macierzyńskim pracują po7h mysle ze wiele kobiet z tego nie korzysta albo poprostu o tym nie wie,tak samo jak jest z pracą na nocki mając dziecko do 4roku życia mozesz się nie zgodzić to twoje prawo
PaulinaJu
Możesz ustawić w ustawieniach.Dziewczyny macie aplikacje na babyboom czy jak bo kurcze ja nie dostaje powiadomień że piszecie i zawsze jestem w plecy z 5 stron ja dziś mam niesamowity ból pod kolanami tak ztylu takie dziwne uczucie że ledwo chodzę na dodatek przyjaciółki mąż zmarł w bardzo młodym wieku i taki ten dzień jest przybity czekam do piątku na prenatalne może się dowiem kto mieszka w brzuszku
Ojej współczuję tych bóli kolan.
Mnie dziś boli w podbrzuszu i się martwię czy wszystko ok
Wczoraj miałam takie kłujące ciągnące bóle w po lewej stronie i leżałam ale dość chwilę były i też się martwię czy jest ok bo kurcze takie dziwne. Mam włączone żeby wyskakiwały powiadomienia ale i tak rzadko kiedy się pojawiają.Możesz ustawić w ustawieniach.
Ojej współczuję tych bóli kolan.
Mnie dziś boli w podbrzuszu i się martwię czy wszystko ok
PałkaZapałka
To jak coś takiego usłyszysz to zapytaj czy dolać trochę do kawy. Od razu się skończy głupie gadanie.U mnie uznają ale lecą głupie przytyki że dziewczyna ściemnia i na pewno nie karmi.
Chyba w Anglii dopiero w 12 tyg jest pierwsze USG.
reklama
Ciągnie dlatego że się tam wszystko rozciągaWczoraj miałam takie kłujące ciągnące bóle w po lewej stronie i leżałam ale dość chwilę były i też się martwię czy jest ok bo kurcze takie dziwne. Mam włączone żeby wyskakiwały powiadomienia ale i tak rzadko kiedy się pojawiają.