reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
aaaaa ze forum Hahah, dopiero zalapalam 😂ja byłam w 2016 na czerwcowkach ale wtedy forum nazywało sie jeszcse m jak mama a nie baby boom. I szybko przeszłyśmy na fb na grupę tajna zeby nie kazdy mogl czytać o czym piszemy bo nie ukrywam, ze tutaj mało prywatności jest, a na fb mogłyśmy na luzie o wszystkim pisac. Stworzylysmy tam mała rodzine ale tak serio :) do dzis w kilkanaście osob utrzymujemy kontakt chociaz juz barfziej na snapie i messengerze bo na grupie dawno nikt nie pisał. Mi sie tez nawiązały barfzo fajne relacje i spotykamy sie rodzinami ;) z jedna z dziewczyn spędziliśmy juz 3 xzy 4 razy prawie tydzien :) mielismy razem do Grecji jechac ale corona pokrzyżowała plany. Z radością napisałam do niej i jej meza o ciazy i sie bardzo cieszyli. Takze naprawde przez internet moze sie zaczac super znajomość, ja zawsze w to wierzyłam :)

Cześć dziewczyny.
Czy miałyście już badania prenatalne i czy powiedział wam lekarz płeć?

Ja będę mieć w 12t6d i jestem ciekawa czy lekarz będzie w stanie stwierdzić czy chłopczyk czy dziewczynka ! 😊

Jak u Was ??? 😍
U mnie już lekarka prowadząca powiedziała, że na 80% dziewczynka i później lekarz na badaniach genetycznych potwierdził 😍 Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że już tak to zostanie 😁

Ja też się nie mogę doczekać 😀

Dziewczyny a też rano na czczo macie taki mały brzuszek a w ciągu dnia was tak wysadza ?
Dokładnie tak :) jestem dość szczupła i ten wysadzony brzuch od razu wszystkim coś sugeruje. A my na razie nikomu nie mówimy, czekamy do wyników z PAPPA, tak sobie wymyśliliśmy. No i ciężko wybrnąć z pytań przez te wzdęcia :)

reklama
Mam wizytę w środę ale wg om to będzie 10+1 Więc na pewno mi nie powie co się kryje...
Tez mam badania w środę. Boję się, ale co ma być to będzie. Może tak jak Wy dowiem się o płci. Chociaż wolę się dowiedzieć, że wszystko z dzieckiem ok. Może się trochę uspokoję. Bo na razie nawet w nocy potrafię się obudzić i myśleć i najgorszym, a nie miałam że spaniem problemów. 😩

Do góry