Grabcia123
Fanka BB :)
Ja byłam ale w 2 ciąży szybko zrezygnowałam bo atmosfera niezbyt milaByłyście w poprzednich ciążach na bb?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam ale w 2 ciąży szybko zrezygnowałam bo atmosfera niezbyt milaByłyście w poprzednich ciążach na bb?
Dużo dziewczyn tu już wie aż robią smaka Ytas mam nadzieję że chociaż trochę jeszcze będzie ta grupa bo fajnie się czyta wasmamy takie same problemy i trochę można się uspokoićCześć dziewczyny.
Czy miałyście już badania prenatalne i czy powiedział wam lekarz płeć?
Ja będę mieć w 12t6d i jestem ciekawa czy lekarz będzie w stanie stwierdzić czy chłopczyk czy dziewczynka !
Jak u Was ???
Moja tezMoja pierwsza
Cześć dziewczyny.
Czy miałyście już badania prenatalne i czy powiedział wam lekarz płeć?
Ja będę mieć w 12t6d i jestem ciekawa czy lekarz będzie w stanie stwierdzić czy chłopczyk czy dziewczynka ! [emoji4]
Jak u Was ??? [emoji7]
A czemu ma nie przetrwacpowoli wchodzimy w ten lepszy okres bez mdłości wymiotów w drugim trymestrze będziemy mówić tylko o samych cudownych chwilachJa tez byłam w 1 ciąży, nawet się spotkałyśmy po porodzie. Ciekawa jestem czy ta grupa przetrwa
Witamy ja mam na 08.03Cześć dziewczyny, dołączam się do marcówek przewidywany termin 15.03