reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A nie jest teraz termin miesiączki? U mnie w terminie miesiączki dostałam takich plamień. Miałam wtedy jakoś 8+4. Pani doktor powiedziała, że tobie tego. Dziecko jeszcze nie zajmuje całej macicy i ona zwyczajnie się złuszcza. Powiedziała, że tak się zdarza i mam się w ogóle tym nie przejmować. Także może u Ciebie tak jest ☺
U mnie dzisiaj byłaby miesiączka i tak boli całe podbrzusze jakbym miała dostać. Ciągnie w pachwinach, czasami taki nagły klujacy ból ale lekarz powiedział że to normalne. Nie mam żadnych plamien ale niepokoi mnie już ten ból. Chyba jutro zadzwonię do lekarza.

reklama
U mnie dzisiaj byłaby miesiączka i tak boli całe podbrzusze jakbym miała dostać. Ciągnie w pachwinach, czasami taki nagły klujacy ból ale lekarz powiedział że to normalne. Nie mam żadnych plamien ale niepokoi mnie już ten ból. Chyba jutro zadzwonię do lekarza.
Właśnie miałam to samo napisać. Miałam dzisiaj dać spokój sobie z forum a teraz mam takie bóle jak na @ i aż mnie skręca 😔i już nie wiem co myśleć bo wizytę mam za miesiąc przez tego wirusa

Lekarz powiedział , ze spróbują tabletka ... Jak nie pójdzie to abrazja ( łyżeczkowanie )
Dziewczyny powiedzcie czy przez nadzerke mogło dojść do zatrzymania dziecka ?
Kochana we wtorek ja miałam ten zabieg, ta tabletka to jest masakra... Mimo podania tabletki miałam robiony zabieg. Ale po zabiegu jest lepiej. Trzymaj się, wiem że jest ciężko bo u nas identyczna sytuacja kilka dni temu była...

Kochana we wtorek ja miałam ten zabieg, ta tabletka to jest masakra... Mimo podania tabletki miałam robiony zabieg. Ale po zabiegu jest lepiej. Trzymaj się, wiem że jest ciężko bo u nas identyczna sytuacja kilka dni temu była...
Tez wlasnie chcialam napisac ze zabieg jest dobrym wyjsciem, raz dwa i po bolu 😪 jezeli mozna tak powiedziec... U mnie na szczescie lekarz nie bawil sie w tabletki, po nich i tak czesto trzeba robic zabieg..

Tez wlasnie chcialam napisac ze zabieg jest dobrym wyjsciem, raz dwa i po bolu 😪 jezeli mozna tak powiedziec... U mnie na szczescie lekarz nie bawil sie w tabletki, po nich i tak czesto trzeba robic zabieg..
U mnie podali tabletki bo chcieli żeby ściany macicy się troszkę rozluznily i żeby nie wpychac narzędzi przy zabiegu na siłę żeby nie uszkodzić mięśni i żeby nie było problemów przy następnej ciąży. Pocieszające było to, że lekarz powiedział że po następnej miesiączce możemy znów starać się o dzidzie... Pewnie się zejdzie bo o pierwszego aniołka staraliśmy się 9 miesięcy aż w końcu się udało i niestety bolesna strata...

A nie jest teraz termin miesiączki? U mnie w terminie miesiączki dostałam takich plamień. Miałam wtedy jakoś 8+4. Pani doktor powiedziała, że tobie tego. Dziecko jeszcze nie zajmuje całej macicy i ona zwyczajnie się złuszcza. Powiedziała, że tak się zdarza i mam się w ogóle tym nie przejmować. Także może u Ciebie tak jest ☺️
U mnie tez tak było właśnie w dniu spodziewanej miesiączki miałam plamienia...

reklama
U mnie podali tabletki bo chcieli żeby ściany macicy się troszkę rozluznily i żeby nie wpychac narzędzi przy zabiegu na siłę żeby nie uszkodzić mięśni i żeby nie było problemów przy następnej ciąży. Pocieszające było to, że lekarz powiedział że po następnej miesiączce możemy znów starać się o dzidzie... Pewnie się zejdzie bo o pierwszego aniołka staraliśmy się 9 miesięcy aż w końcu się udało i niestety bolesna strata...
Ja też się starałam długo A po poronieniu odrazu poszło podobno łatwiej po poronieniu .

Do góry