reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Tak jak myślałam.. wczesna ciąża.
5 tydzień. Pęcherzyk 1 cm. ❤️
Według miesiączki powinien być 7 tc ale mam nie regularne cykle i dosyć długie, dodatkowo przesunęła się owulacja.

HCG pokrywa się z USG.
Mam zwolnienie na tydzień, bo będzie kontrola, czy jest fasolka.

My po wizycie i trochę się zmartwilam nie ma jeszcze serduszka i boję się że się już nie pojawi ;( jest ciałko żółte i pęcherzyk
Kolejną wizyta 26.08 mam zrobić badania
..to będzie najdłuższy miesiąc ze wszystkich
U mnie podobna sytuacja ...beta wychodzi ładnie a USG tydzień temu nie pokazało zarodka :( dostałam luteinę 2xdziennie.. jutro mam kontrolę czy coś się zmieniło . Chciałabym już wiedzieć co i jak bo życie w tej niepewności jest nie do zniesienia .

Dziewczyny, czy to normalne ze tak czasem boli podbrzusze? Jakby kłucie, trwa dosłownie chwilę. Wcześniej było bardziej z prawej strony, dziś już z lewej.
W ogóle dzisiaj kiepsko się czuję. Cały dzień boli brzuch, żołądek. Nic nie chce mi się jesc. Do tego doszła biegunka. Czasem mam mdłości ale lekkie.
Żadnych plamien tylko to jakby kłucie, nie umiem tego określić. Wizytę mam 11.08. Dzisiaj 6tc+3d

Dziewczyny, czy to normalne ze tak czasem boli podbrzusze? Jakby kłucie, trwa dosłownie chwilę. Wcześniej było bardziej z prawej strony, dziś już z lewej.
W ogóle dzisiaj kiepsko się czuję. Cały dzień boli brzuch, żołądek. Nic nie chce mi się jesc. Do tego doszła biegunka. Czasem mam mdłości ale lekkie.
Żadnych plamien tylko to jakby kłucie, nie umiem tego określić. Wizytę mam 11.08. Dzisiaj 6tc+3d
Ja tez takie mam tzn nie wiem czy takir samo ale jest i w pachwinach takie mdłe uczucie 🤷‍♀️jezeli to nie jest mocno nieprzyjemny ból to myślę że to normalne 😊

Ja w 4+4 miałam 19,90 a w 4+6 28,99 i właśnie wtedy gino przepisala mi luteine 2x1 pod język przy czym jak byłam na usg w 7+6 kazała powoli odstawić czyli brac 3/4 dni 1x1 i wrócić do brania wrazie plamien, dziś mam trzeci dzień odstawienia i jakoś się boje bo psychicznie lepiej sie czułam jak brałam luteine normalnie, no ale plus taki ze mam mdłości dużo mniejsze przy mniejszej dawce

Dziewczyny straszycie mnie 😱 ja w 6+4 miałam wynik 14 i lekarz nic mi nie przepisał :/ kolejna wizytę mam 13.08 i nie kazał powtarzać badań bo niby książkowe 🙈 nie badałam drugi raz ale teraz już się zastanawiam co zrobić 😱

reklama
Ja przyznaje ze tez się nakręciłam.
Martwię się teraz czy pojawi się zarodek.

Czy któraś z Was miała rozbieżność obliczeń ciąży wg OM a tym co jest na USG i z krwi?

Cieszę się ze robiłam betę co 2 dni. Dzięki temu wiem, ze usg się z tym pokrywa. Ale... ta niepewność mnie wykończy.

Do góry