reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja nic nie mówię narazie pewnie jak ktoś się domyślić to powiem ale sama się chwalić nie będę 😁
My powiedzielismy mojemu Tacie . I tak sie domyslal. Dodatkowo jego znajoma jak mnie zobaczyla wystrzelila nietaktownie czy przypadkiem nie jestem w ciazy .... Musialam sklamac. A poniewaz zle mi z tym bylo wiec powiedzielismy Tacie. On od razu powiedzial ze to widac ... Jak ? 😂 Ja sie pytam jak to mozliwe ? 😂

U nas już prawie wszyscy wiedzą, tak się cieszyliśmy że nie mogliśmy zachować tego dla siebie 😀 niby mówią, że się nie mówi bo można zapeszyc Ale ja w te przesądy nie wierzę... mówiąc wszyscy mam na mysli najblizsza rodzinę, teściow, rodzeństwo i dziadkow 😀 łez szczęścia było co nie miara 🥰

U mnie tez ciaza mlodsza o tydz ;) z OM wychodziloby koniec 7dmego ;) Ale mam dlugie cykle i lekarz powiedzial ze ciaza mlodsza jest . Kiedy masz badania ? Daj znac jak uslyszysz serducho :) no i skoro jestesmy w podobnym etapie - jak u ciebie z objawami ? Masz te slynne mdlosci ? Mi nawet piersi wcale nie rosna :(
Ja jestem dzisiaj 5+6 i piersi tez dowolnie ciutkę drgnęły mąż nawet nie zauważył... zauważył jedynie większe sutki... ale może mamy na to jeszcze czas 😀
Za to mdłości tak i ciagle jestem głodna ale na nic nie mam ochoty...

Hej dziewczyny, poratujcie dobrym słowem. Mam dzisiaj o 18 pierwsza wizytę u lekarza i tak się stresuję że sobie nie wyobrażacie 😥 to moja pierwsza ciąza, nie wiem czrgo moge sie na wizycie spodziewać aprzyznam że czytają wpisy tutaj o poronieniach naprawdę zaczęłam mieć czarne myśli 😥 bardzo się boję że wyjdzie że zarodek się nie rozwija
Kochana, bądź spokojna. Te wizyty są bardzo przyjemne. Ja z moją Panią doktor czuję się świetnie. Lekarz Ci wszystko opowie i wytłumaczy. Nie każda ciąża jest poroniona ☺️ W ogóle nie musi być tak w Twoim przypadku. Wszystko będzie dobrze. Bądź spokojna i odpoczywaj

A mówiłyście już komuś oprócz partnerów o ciąży? Ja w sumie dwóm koleżankom, bo same się domyśliły, a tak to jeszcze chcemy poczekać.
My rodzinie najbliższej ale to dlatego ze wiedzieli ile czasu nas to kosztowało i ze nic nie wychodziło z mojego powodu... dlatego nie potrafimy trzymać tego w tajemnicy... i tak co ma być to będzie czy powiemy czy nie... 😀 ale liczymy na szczęśliwy koniec ❤️

reklama
Do góry