reklama
Tysiek991
Zaangażowana w BB
Ja też. A wizyta 11 sierpniaJa też☺
My powiedzielismy mojemu Tacie . I tak sie domyslal. Dodatkowo jego znajoma jak mnie zobaczyla wystrzelila nietaktownie czy przypadkiem nie jestem w ciazy .... Musialam sklamac. A poniewaz zle mi z tym bylo wiec powiedzielismy Tacie. On od razu powiedzial ze to widac ... Jak ? Ja sie pytam jak to mozliwe ?Ja nic nie mówię narazie pewnie jak ktoś się domyślić to powiem ale sama się chwalić nie będę
U nas już prawie wszyscy wiedzą, tak się cieszyliśmy że nie mogliśmy zachować tego dla siebie niby mówią, że się nie mówi bo można zapeszyc Ale ja w te przesądy nie wierzę... mówiąc wszyscy mam na mysli najblizsza rodzinę, teściow, rodzeństwo i dziadkow łez szczęścia było co nie miara
Asiorekk89
Fanka BB :)
A jaka mialas wcześniejszą? Moje gratulacjeDziewczyny beta urosła ❤
813
Invicta
Ja jestem dzisiaj 5+6 i piersi tez dowolnie ciutkę drgnęły mąż nawet nie zauważył... zauważył jedynie większe sutki... ale może mamy na to jeszcze czasU mnie tez ciaza mlodsza o tydz z OM wychodziloby koniec 7dmego Ale mam dlugie cykle i lekarz powiedzial ze ciaza mlodsza jest . Kiedy masz badania ? Daj znac jak uslyszysz serducho no i skoro jestesmy w podobnym etapie - jak u ciebie z objawami ? Masz te slynne mdlosci ? Mi nawet piersi wcale nie rosna
Za to mdłości tak i ciagle jestem głodna ale na nic nie mam ochoty...
Kochana, bądź spokojna. Te wizyty są bardzo przyjemne. Ja z moją Panią doktor czuję się świetnie. Lekarz Ci wszystko opowie i wytłumaczy. Nie każda ciąża jest poroniona W ogóle nie musi być tak w Twoim przypadku. Wszystko będzie dobrze. Bądź spokojna i odpoczywajHej dziewczyny, poratujcie dobrym słowem. Mam dzisiaj o 18 pierwsza wizytę u lekarza i tak się stresuję że sobie nie wyobrażacie to moja pierwsza ciąza, nie wiem czrgo moge sie na wizycie spodziewać aprzyznam że czytają wpisy tutaj o poronieniach naprawdę zaczęłam mieć czarne myśli bardzo się boję że wyjdzie że zarodek się nie rozwija
Invicta
My rodzinie najbliższej ale to dlatego ze wiedzieli ile czasu nas to kosztowało i ze nic nie wychodziło z mojego powodu... dlatego nie potrafimy trzymać tego w tajemnicy... i tak co ma być to będzie czy powiemy czy nie... ale liczymy na szczęśliwy koniecA mówiłyście już komuś oprócz partnerów o ciąży? Ja w sumie dwóm koleżankom, bo same się domyśliły, a tak to jeszcze chcemy poczekać.
reklama
mrsmiki
131,341 i teraz 814A jaka mialas wcześniejszą? Moje gratulacje