reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A ja mam pytanie odnośnie Waszych wizyt :) ja 1 miałam 3.07 był widoczny tylko pęcherzyk🙈 15.07 już widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko ❤️ Lekarz powiedział że widzimy się za miesiąc więc kolejna wizyta umówiona na 13.08 a 21.08 mam prenatalne 🙈 chyba jajo zniosę do tego 13 🙄 Chodzicie częściej na wizyty niż co miesiąc?

reklama
A ja mam pytanie odnośnie Waszych wizyt :) ja 1 miałam 3.07 był widoczny tylko pęcherzyk🙈 15.07 już widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko ❤ Lekarz powiedział że widzimy się za miesiąc więc kolejna wizyta umówiona na 13.08 a 21.08 mam prenatalne 🙈 chyba jajo zniosę do tego 13 🙄 Chodzicie częściej na wizyty niż co miesiąc?
Ja ogólnie wizyty będę miała co miesiąc.
U mnie usg z fasolką i serduszkiem było 13.07 i będę miała teraz 27.07 w związku z tym, że lekarz przepisał mi na infekcję zły lek - antybiotyk - i mój prowadzący złapał się za głowę bo lek nie jest bezpieczny w ciąży więc muszę sprawdzić czy wszystko jest ok... trochę nerwów było ale w sumie czasu nie cofnę więc pozostaje czekać.

Zuza, który u Ciebie tc ?

Ciężko Was nadrobić, staram się codziennie czytać ale gorzej z pisaniem - jak nie praca to młody, więc jak już chcę coś napisać to najczęściej coś mnie wybije z rytmu i później zapominam...

A ja mam pytanie odnośnie Waszych wizyt :) ja 1 miałam 3.07 był widoczny tylko pęcherzyk🙈 15.07 już widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko ❤ Lekarz powiedział że widzimy się za miesiąc więc kolejna wizyta umówiona na 13.08 a 21.08 mam prenatalne 🙈 chyba jajo zniosę do tego 13 🙄 Chodzicie częściej na wizyty niż co miesiąc?
Który tydzień u Ciebie kochana ? Ja w oczekiwaniu na serduszko 💖

Dziewczyny przyznam się Wam, że jestem tak nakręcona, że co 2 dni robię betę i chyba będe do wizyty (w srodę) ją robić..

Czytałam Wasze wpisy, mimo iż obiecałam sobie że zajrzę tu jak się wszystko okaże ok. Ale nie mogę się powstrzymać, liczę na to, że jednak u kogoś z Was jest ok.

Dzisiaj czekam na wyniki HCG i się denerwuje jak cholera.. Chciałabym już być po wizycie.

To moja pierwsza ciąża i strasznie się martwie :(

Dziewczyny przyznam się Wam, że jestem tak nakręcona, że co 2 dni robię betę i chyba będe do wizyty (w srodę) ją robić..

Czytałam Wasze wpisy, mimo iż obiecałam sobie że zajrzę tu jak się wszystko okaże ok. Ale nie mogę się powstrzymać, liczę na to, że jednak u kogoś z Was jest ok.

Dzisiaj czekam na wyniki HCG i się denerwuje jak cholera.. Chciałabym już być po wizycie.

Ja robiłam 5x betę W przeciągu 2 tyg , ale więcej nie robię .. mój mąż oraz mama już się ze mnie śmiali , ze przesadzam .( skoro jest odpowiedni przyrost ) 😀

Ja mam to samo 🤦‍♀️ w sensie cudem tylko powstrzymuję się przed zrobieniem bety dlatego że dzisiaj mam wizytę ale boję się jej bardzo bo raz że idę pierwszy raz do tego lekarza, a przede wszystkim boję się o to jak rozwija się ciąża

Mi mama mówiła, żeby pilnować narazie do wizyty u ginekologa.
Ale co zrobić, że się tak denerwuje. Chciałabym już usłyszeć od ginekologa "wszystko jest ok". Wtedy będe spokojniejsza..

reklama
Najgorzej że ja sobie tak całkiem racjonalnie próbuje poukładać że gdyby beta miala zacząć spadać to znaczy ze juz jest po ciąży więc nic więcej i tak nie zrobię. Dlatego zbadalam przyrost tylko raz - po 6 dniach 😥

Do góry