reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej jak się czujecie jak dolegliwości??
Mdłości straszne juz dzis to sie bałam z łóżka wstac 🤮. Piersi bolą mocno. Podbrzusze tez pobolewa ale tak chyba prawidłowo 😏 właśnie jedzieny na zakupy 80 km i nie wiem czy dojade 😪 czuje sie strasznie. Wogóle cała twarz mam w krostach. Co przy mojej cerze kiedy nigdy trądzika nie mialam zadnego to dziwne uczucie. I czuje sie taka brzydka😅😅 podobno dziewczynki urode zabieraja 🤷‍♀️

Mdłości straszne juz dzis to sie bałam z łóżka wstac 🤮. Piersi bolą mocno. Podbrzusze tez pobolewa ale tak chyba prawidłowo 😏 właśnie jedzieny na zakupy 80 km i nie wiem czy dojade 😪 czuje sie strasznie. Wogóle cała twarz mam w krostach. Co przy mojej cerze kiedy nigdy trądzika nie mialam zadnego to dziwne uczucie. I czuje sie taka brzydka😅😅 podobno dziewczynki urode zabieraja 🤷‍♀️
Ja mam to samo buzia w krostach i wygladam jak idz z tad i nie wracaj 🤣

U mnie tez ciaza mlodsza o tydz ;) z OM wychodziloby koniec 7dmego ;) Ale mam dlugie cykle i lekarz powiedzial ze ciaza mlodsza jest . Kiedy masz badania ? Daj znac jak uslyszysz serducho :) no i skoro jestesmy w podobnym etapie - jak u ciebie z objawami ? Masz te slynne mdlosci ? Mi nawet piersi wcale nie rosna :(
No to witaj w klubie. Ja nie ma ani mdłości, ani piersi nie bola. Piersi to wogole takie jakie były takie są.. A dziś z usg to już 7tc2d.. Zgaga mnie męczy, ale dzisiaj cisza..

Ja sie nie znam ;) nie mam mdlosci , mlecznych uplawow ;) A to koniec 6 tego tyg juz . W pon slyszalam serducho . Dzis mam u mojego lekarza kontrol. I strasznie sie boje, obym i dzis uslyszala . Niech bedzie tylko dobrze
Mnie czasami lekko tylko mdli ,,, ( w ciąży z córka tez tak miałam praktycznie bez mdłości ) chyba nie każda kobieta musi je mieć , ( przynajmniej tak wyczytałam ) 🙂

reklama
Mnie czasami lekko tylko mdli ,,, ( w ciąży z córka tez tak miałam praktycznie bez mdłości ) chyba nie każda kobieta musi je mieć , ( przynajmniej tak wyczytałam ) 🙂
Dokładnie kazda z nas przechodzi inaczej z innymi dolegliwościami i wogole ja pierwsza ciaze tez wogole mdlosci nie mialam ani żadnych boleści jakbym wogole w ciazy nie była. Za to w drugiej nadrobiłam a teraz mam w kratkę.🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry