reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej jak się czujecie jak dolegliwości??
Mdłości straszne juz dzis to sie bałam z łóżka wstac 🤮. Piersi bolą mocno. Podbrzusze tez pobolewa ale tak chyba prawidłowo 😏 właśnie jedzieny na zakupy 80 km i nie wiem czy dojade 😪 czuje sie strasznie. Wogóle cała twarz mam w krostach. Co przy mojej cerze kiedy nigdy trądzika nie mialam zadnego to dziwne uczucie. I czuje sie taka brzydka😅😅 podobno dziewczynki urode zabieraja 🤷‍♀️

Mdłości straszne juz dzis to sie bałam z łóżka wstac 🤮. Piersi bolą mocno. Podbrzusze tez pobolewa ale tak chyba prawidłowo 😏 właśnie jedzieny na zakupy 80 km i nie wiem czy dojade 😪 czuje sie strasznie. Wogóle cała twarz mam w krostach. Co przy mojej cerze kiedy nigdy trądzika nie mialam zadnego to dziwne uczucie. I czuje sie taka brzydka😅😅 podobno dziewczynki urode zabieraja 🤷‍♀️
Ja mam to samo buzia w krostach i wygladam jak idz z tad i nie wracaj 🤣

U mnie tez ciaza mlodsza o tydz ;) z OM wychodziloby koniec 7dmego ;) Ale mam dlugie cykle i lekarz powiedzial ze ciaza mlodsza jest . Kiedy masz badania ? Daj znac jak uslyszysz serducho :) no i skoro jestesmy w podobnym etapie - jak u ciebie z objawami ? Masz te slynne mdlosci ? Mi nawet piersi wcale nie rosna :(
No to witaj w klubie. Ja nie ma ani mdłości, ani piersi nie bola. Piersi to wogole takie jakie były takie są.. A dziś z usg to już 7tc2d.. Zgaga mnie męczy, ale dzisiaj cisza..

Ja sie nie znam ;) nie mam mdlosci , mlecznych uplawow ;) A to koniec 6 tego tyg juz . W pon slyszalam serducho . Dzis mam u mojego lekarza kontrol. I strasznie sie boje, obym i dzis uslyszala . Niech bedzie tylko dobrze
Mnie czasami lekko tylko mdli ,,, ( w ciąży z córka tez tak miałam praktycznie bez mdłości ) chyba nie każda kobieta musi je mieć , ( przynajmniej tak wyczytałam ) 🙂

reklama
Mnie czasami lekko tylko mdli ,,, ( w ciąży z córka tez tak miałam praktycznie bez mdłości ) chyba nie każda kobieta musi je mieć , ( przynajmniej tak wyczytałam ) 🙂
Dokładnie kazda z nas przechodzi inaczej z innymi dolegliwościami i wogole ja pierwsza ciaze tez wogole mdlosci nie mialam ani żadnych boleści jakbym wogole w ciazy nie była. Za to w drugiej nadrobiłam a teraz mam w kratkę.🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry