reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A propo wagi ;) Normalnie kupuje rozmiar M . Czasem S ... wczoraj poszlismy z moim M. na shopping- jedziemy nad morze i mowie , ze chce kupic spodnie dresowe ;) . Przymierzam M . No niby ok . Ale tak jakby ciasne. Kupilam w koncu rozmiar L 😂

O też jedziemy we wtorek 😉
Tzn takie mamy plany ale zobaczymy co z tego będzie bo synek coś wyłapal póki co to tylko giluchy i mam nadzieję że bardziej się nie rozwinie 🙏

reklama
Dziewczyny chyba się będę żegnać z wami. Byłam dzisiaj na kontroli i ginekolog powiedział że źle się rozwija ciąża jak na 6 tydzień. Beta też źle przyrasta. Mam jeszcze jutro rano zrobić betę i o 16 wizyta, ale szczerze to nie mam nadziei. W tym roku to już by był drugi aniołek 😢 Dziewczyny będę za was trzymać kciuki żeby wam się udało i żeby wasze ciąże były nudne! W marcu tu zajrzę do was ☺
A jakie wyniki bety?

Dziewczyny czy to normalne ze czuje w podbrzusze takie jakby pulsowanie albo kłucie. Nie jest to był bardziej takie dziwne uczucie. Tylko w jednym miejscu. Nie mam żadnych plamien ani nie krwawię. Dziś powtarzałam betę i czekam na wynik.

Dziewczyny czy to normalne ze czuje w podbrzusze takie jakby pulsowanie albo kłucie. Nie jest to był bardziej takie dziwne uczucie. Tylko w jednym miejscu. Nie mam żadnych plamien ani nie krwawię. Dziś powtarzałam betę i czekam na wynik.
Ja też czuję kłucie i napięty mam brzuch do tego mleczne upławy

To mnie tylko wzięło na kiszonki, ale to całkiem normalne więc nikt się nie dziwi. Nawet zaczęłam je normalniej jeść bo przed ciążą bywało że szła czekolada zagryzana ogórkiem, a teraz nie ma o tym mowy, na samą myśl mi niedobrze :D.
No i dzisiaj mnie zdziwiło w pracy jak ktoś zrobił zieloną herbatę i też mi śmierdziała na pół kuchni i to całkiem sporej. Myślałam że podejdę i ją wyleję zaraz.
Miałam podobnie jak w pracy ktoś zrobił kiełbasę na gorąco i niestety musiałam odwiedzić WC, bo nie dało rady wymęczyły mnie wymioty tak że obiadu nie tknęłam🤮

reklama
Do góry