reklama
Spokojnie Kochana Dla pocieszenia Ci powiem, że też jestem po jednym poronieniu. W dodatku wczoraj i dziś miałam plamienia. Wczoraj chyba od stresu odeszły mi chwilowo objawy (dziś już wróciły). Byłam rano u lekara i wszystko jest dobrze. Dzidka macha rączkami i nóżkami. Ma 9 tyg. Plamieniewyniklo z terminu miesiączki, która teraz powinna normalnie dostać. Maleństwo nie wypełniło jeszcze wszystkich ścianek i cześć z nich zaczęła się złuszczać. Bądź dobrej myśli! I daj znać co powie lekarz po wizycieTyle, że ja poprzednia ciążę poroniłam trzy miesiące temu i mam wrażenie, że to powtórka z rozrywki ech, strasznego mam doła, tym razem byłam pełna dobrych przeczuc, czekam na wizytę u lekarza...
Podobne zdanie słyszalam jak leżałam już po porodzie i lekarz rozmawiał z kobietą ze mną na sali. Była właśnie po 3cc i przekazał jej że jak się zdecyduję na kolejną ciążę to on jej prowadził nie będzie, bo za duże ryzyko. Każdy zabieg cc powoduje osłabienie macicy. I kolejne ciąże nadwyrężają macicę. Tutaj decyzja należy zarówno do Ciebie jak i do lekarza. Bo nie mzoe Cię do niczego zmusic.Ja lepiej wspominam drugie cc ale wiedziałam już czego się spodziewać. Teraz trochę się zaczynam bać bo 3. Niby gin mnie uspokoił że blizna jest w idealnym stanie ale zawsze mi mama mówiła że 3 cc i koniec
Dobre pytanie z chęcią się podepnę zwłaszcza że.kazde jedzenie to właściwie wmuszanieKochane- powiedzcie mi jak zdrowo jesc w ciazy? I co jecie dobrego ? Moze glupie pytanie. Ale ... z reguly nie chce mi sie jesc . Zmuszam sie bo to co ja jem , je tez fasola przeciez .
Vingag
Fanka BB :)
wizyta za 1.5 godziny, ale krwawienie nasila się, idą drobne skrzepy, wiec mam wrażenie, że już naprawdę nic nie zrobię. Szkoda, ale to poza moim wpływemSpokojnie Kochana ☺ Dla pocieszenia Ci powiem, że też jestem po jednym poronieniu. W dodatku wczoraj i dziś miałam plamienia. Wczoraj chyba od stresu odeszły mi chwilowo objawy (dziś już wróciły). Byłam rano u lekara i wszystko jest dobrze. Dzidka macha rączkami i nóżkami. Ma 9 tyg. Plamieniewyniklo z terminu miesiączki, która teraz powinna normalnie dostać. Maleństwo nie wypełniło jeszcze wszystkich ścianek i cześć z nich zaczęła się złuszczać. Bądź dobrej myśli! ❤ I daj znać co powie lekarz po wizycie
mrsmiki
Fanka BB :)
ja jem domowo tylko. odstawiłam fastfoody, knajpki, cukrowe napoje, kawe. nic specjalnego.. najbardziej ubolewam nad moim kochanym sushiKochane- powiedzcie mi jak zdrowo jesc w ciazy? I co jecie dobrego ? Moze glupie pytanie. Ale ... z reguly nie chce mi sie jesc . Zmuszam sie bo to co ja jem , je tez fasola przeciez .
No tak pewnie bo ryzyko jest zawsze. Koleżanka sn np i pierwsze i ostatnie dziecko bo dostała takiego krwotoku że przetaczały jej krew i na stole wylądowała i dochodziła do siebie tydz. Strasznie to przeżyła i lekarz jej powiedział że następne to zagrożenie życia jej i dziecka. A druga koleżanka miała teraz 4 cc i chodzi do tego lekarza co ja i też jej to samo mówił że może jeszcze bo blizna i macica w bardzo dobrym stanie Nie ma regułyPodobne zdanie słyszalam jak leżałam już po porodzie i lekarz rozmawiał z kobietą ze mną na sali. Była właśnie po 3cc i przekazał jej że jak się zdecyduję na kolejną ciążę to on jej prowadził nie będzie, bo za duże ryzyko. Każdy zabieg cc powoduje osłabienie macicy. I kolejne ciąże nadwyrężają macicę. Tutaj decyzja należy zarówno do Ciebie jak i do lekarza. Bo nie mzoe Cię do niczego zmusic.
Nie łam się może to nic poważnego trzymam kciuki daj znać potemwizyta za 1.5 godziny, ale krwawienie nasila się, idą drobne skrzepy, wiec mam wrażenie, że już naprawdę nic nie zrobię. Szkoda, ale to poza moim wpływem
reklama
Zadnej jak każda z nas jest inna tak każda inaczej przechodzi ciążę. Każdy poród jest inny. Nie wiem jak jest po SN. I szczerze chyba nie chce wiedzieć. Mi dobrze było po cc. Byłam nastawiona na to od 8 miesiąca i tak zostalo do końca. Cc jest zabiegiem jak każda operacja.No tak pewnie bo ryzyko jest zawsze. Koleżanka sn np i pierwsze i ostatnie dziecko bo dostała takiego krwotoku że przetaczały jej krew i na stole wylądowała i dochodziła do siebie tydz. Strasznie to przeżyła i lekarz jej powiedział że następne to zagrożenie życia jej i dziecka. A druga koleżanka miała teraz 4 cc i chodzi do tego lekarza co ja i też jej to samo mówił że może jeszcze bo blizna i macica w bardzo dobrym stanie Nie ma reguły