Oczywiście ja też wiem już czego się spodziewać po cc i też nie wyobrażam sobie sn w moim przypadku Jedyne co to teraz myślę nad ordynatorem bo się zmienił u nas teraz i wiadomo że to od niego zależy co i jak ale mam jeszcze czasZadnej jak każda z nas jest inna tak każda inaczej przechodzi ciążę. Każdy poród jest inny. Nie wiem jak jest po SN. I szczerze chyba nie chce wiedzieć. Mi dobrze było po cc. Byłam nastawiona na to od 8 miesiąca i tak zostalo do końca. Cc jest zabiegiem jak każda operacja.
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Ja znowu mam dwa sn za sobą i nie bylo tak źle, zero komplikacji czas tez ok pare godzin. Przy pierwszym dziecku bylo gorzej bo nie wiedzialam co to sa bóle porodowe ale po 4 latach przy synu bylam tak opanowana mimo boli, sama cwiczylam przy drabinkach na pilce zero krzyku oddychalam. Az sama z siebie bylam dumnaZadnej jak każda z nas jest inna tak każda inaczej przechodzi ciążę. Każdy poród jest inny. Nie wiem jak jest po SN. I szczerze chyba nie chce wiedzieć. Mi dobrze było po cc. Byłam nastawiona na to od 8 miesiąca i tak zostalo do końca. Cc jest zabiegiem jak każda operacja.
Asiorekk89
Miałam tak w ciąży z córeczka , bodajże 8tc , - wszystko skończyło się dobrze trzymam kciukiwizyta za 1.5 godziny, ale krwawienie nasila się, idą drobne skrzepy, wiec mam wrażenie, że już naprawdę nic nie zrobię. Szkoda, ale to poza moim wpływem
inka9012
Zaciekawiona BB
Ja też 2 razy SN i przy każdym porodzie powtarzałam, żeby nie robili mi CC. To położne się ze mnie śmiały, że takich pacjentek już nie mają teraz trzeci raz też bym chciała SN, ale jeśli coś będzie nie tak i CC będzie konieczne to cóż .. Ale do końca będę walczyła o SN mimo, że rodziłam dwa klocki (pierwsza córka 3900 druga 4100) to nie było tak tragicznie, pierwszy poród niecałe 6h a drugi niecałe 5h, przy drugim 3 skurcze parte i było po wszystkimJa znowu mam dwa sn za sobą i nie bylo tak źle, zero komplikacji czas tez ok pare godzin. Przy pierwszym dziecku bylo gorzej bo nie wiedzialam co to sa bóle porodowe ale po 4 latach przy synu bylam tak opanowana mimo boli, sama cwiczylam przy drabinkach na pilce zero krzyku oddychalam. Az sama z siebie bylam dumna
netka.
Jeny powiem Wam, ze jestem przerażona tymi waszymi historiami o plamieniach, poronieniach...
Ja nie mam mdłości wcale. Mam wzdęcia i ból podbrzusza co jakiś czas. Dodatkowo puchną mi cycki.. Nic więcej.
Ale dzisiaj brzuch już nie pobolewa aż tak.
Boje się czy wszystko będzie ok, przez to zakichane TSH...
Nie wiem czy dobrym pomysłem było forum, bardzo Wam wszystkim współczuje ale martwię się o to, ze i mnie może to dotyczyć. Nie wiem co i jak bo to moja pierwsza ciąża..
Ale chyba się wyłącze na jakiś czas przynajmniej.
Wracaj do nas szybko. [/QUOTE]
Ponoć takie krwawienie może się pojawiać w okresie, gdy powinna być standardowo miesiączka. Jak długo krwawisz? W którym tc jesteś? Towarzysza krwawieniu skurcze albo silne bóle podbrzusza?wizyta za 1.5 godziny, ale krwawienie nasila się, idą drobne skrzepy, wiec mam wrażenie, że już naprawdę nic nie zrobię. Szkoda, ale to poza moim wpływem
Też zaczęłam się oglądać za odpowiednim lekarzem jestem umówiona na następny tydzień do jednego. Zobaczę co to za człowiek.Oczywiście ja też wiem już czego się spodziewać po cc i też nie wyobrażam sobie sn w moim przypadku Jedyne co to teraz myślę nad ordynatorem bo się zmienił u nas teraz i wiadomo że to od niego zależy co i jak ale mam jeszcze czas
Nie mam pojęcia o sn dla mnie to jak bajki o smokach i księżniczkach, ale kto powiedział, że każda kobieta musi doświadczyć sn? Nikt a osłuchałam się w pracy, bo same baby, cc to żaden poród i dopiero sn to doświadczenie która powinna przeżyć każdą kobietaJa znowu mam dwa sn za sobą i nie bylo tak źle, zero komplikacji czas tez ok pare godzin. Przy pierwszym dziecku bylo gorzej bo nie wiedzialam co to sa bóle porodowe ale po 4 latach przy synu bylam tak opanowana mimo boli, sama cwiczylam przy drabinkach na pilce zero krzyku oddychalam. Az sama z siebie bylam dumna
Monia83.37
Ja też nie wiem to sn i juz się nie dowiemNie mam pojęcia o sn dla mnie to jak bajki o smokach i księżniczkach, ale kto powiedział, że każda kobieta musi doświadczyć sn? Nikt a osłuchałam się w pracy, bo same baby, cc to żaden poród i dopiero sn to doświadczenie która powinna przeżyć każdą kobieta
reklama