reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
To dobrze że dzisiaj już słabsze, może rzeczywiście z przemęczenia. Ja to już od tygodnia plamie cały czas i to krew i takie skrzepy małe. Staram się nie myśleć o tym i nie analizować, ale ciężko. Zaraz zadzwonię i zapytam czy może nie zwolniło się miejsce na jakąś godzinę wcześniej 😃
Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.

Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.

A który masz tydzień?

Dzień dobry 🙂
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 👌

A ja się dziewczyny zastanawiam czy jednak poinformować kierowniczke że jest taka możliwość że po urlopie już nie wrócę do pracy... czy jednak poczekać na wizytę u lekarza i zaskoczyć ją l4 ...

Dziewczyny jak byłam u lekarza w przychodni to położna komentowała że mają dwie ciężarne przyjść bo jedna ma bóle a druga plami. I ona na to że ją też boli choć co a nie chodzi po lekarzach i to teraz w dobie pandemii. No rozumiecie? Tyle teraz poronień tyle wszystkiego i ciul z tym wirusem ale takie teksty? Byłam w szoku i z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać jaką znieczulica panuje i przez wirusa pewnie będzie panować. Mąż był wczoraj na pogotowiu z podejrzeniem anginy to mu powiedziały żeby w domu wyleżał i odpoczął. Porażka teraz chorować

Ostatnia edycja:
@Dyana zależy od zakładu pracy ale wydaje mi się ze lepiej porozmawiac wczesniej, bo takie zaskakiwanie kogoś może być źle widziane. Ja już tydzień temu powiedziałam jaka jest sytuacja więc jeżeli będzie potrzeba pójścia na L4 pewnie zrozumieją.

Trzeba być dobrej myśli, masz bardzo fajna lekarkę :)
Narazie bóle minęły, więc może przetrzymam do pon. Dokupie sobie jedynie magnez. Zgadzam się, trzeba być dobrej myśli, ale niestety jak się poroni chociaż raz , przy kolejnej ciąży wszystko wraca i na to się nie ma wpływu. Ale narazie staram się myśleć bardziej pozytywnie niż negatywnie.

reklama
Dzień dobry 🙂
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 👌

A ja się dziewczyny zastanawiam czy jednak poinformować kierowniczke że jest taka możliwość że po urlopie już nie wrócę do pracy... czy jednak poczekać na wizytę u lekarza i zaskoczyć ją l4 ...
Ja bym powiedziała, czekam na gina żeby potwierdził, że jest ok i też mówię w pracy. :)

Do góry