Patla9393
Fanka BB :)
Co to jest GS?Wydaje mi sie, że było 3.9 mm. Lekarz powiedział, że jest w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest GS?Wydaje mi sie, że było 3.9 mm. Lekarz powiedział, że jest w normie.
Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.To dobrze że dzisiaj już słabsze, może rzeczywiście z przemęczenia. Ja to już od tygodnia plamie cały czas i to krew i takie skrzepy małe. Staram się nie myśleć o tym i nie analizować, ale ciężko. Zaraz zadzwonię i zapytam czy może nie zwolniło się miejsce na jakąś godzinę wcześniej
Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.
Dzis 8+2A który masz tydzień?
Trzeba być dobrej myśli, masz bardzo fajna lekarkęDzis 8+2
Narazie bóle minęły, więc może przetrzymam do pon. Dokupie sobie jedynie magnez. Zgadzam się, trzeba być dobrej myśli, ale niestety jak się poroni chociaż raz , przy kolejnej ciąży wszystko wraca i na to się nie ma wpływu. Ale narazie staram się myśleć bardziej pozytywnie niż negatywnie.Trzeba być dobrej myśli, masz bardzo fajna lekarkę
Ja bym powiedziała, czekam na gina żeby potwierdził, że jest ok i też mówię w pracy.Dzień dobry
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
A ja się dziewczyny zastanawiam czy jednak poinformować kierowniczke że jest taka możliwość że po urlopie już nie wrócę do pracy... czy jednak poczekać na wizytę u lekarza i zaskoczyć ją l4 ...