reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Niestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤
Bardzo mi przykro trzymaj sie ❤️❤️❤️❤️

reklama
Ja leze w szpitalu zrobili mi bete ,w poniedziałek byla 79 dzis 297 wiec narazie rosnie. Brzuch okropnie mnie boli,dostalam luteine duphaston i nospe. Jedyne co to tsh od piątku z 1,57 spadlo na 0,38. Nie wiem czy to nie za malo..

MamaR - wszystkiego dobrego, zdrówka i dzidziusia w najbliższej przyszłości!
Strasznie dużo piszecie, nie nadążam...
Ech, źle mi na żołądku. Idę do gin 30go na NFZ a później 22 sierpnia do mojej gin, która prowadziła moje dwie wcześniejsze ciąże. Niestety wcześniej nie szło. Chociaż na NFZ trochę badań dostanę do zrobienia. Pod warunkiem, że wszystko jest ok bo za 1 razem prawie nic nie było widać

[GROUP=][/GROUP]
Niestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤
😪😪😪 Trzymaj sie😘

strasznie przykro :( trzymaj sie i mam nadzieje, ze w przyszłym roku i Ty bedziesz tulic swojego maluszka :(

Też*
Też mam 3 wizytę. 🙂
Właśnie się zastanawiam czy chodzić do 2.. do jednego prywatnie A do drugiego na NFZ żeby mieć badania za darmo.. 🤔
ja tez bede chodziła dwutorowo. Prywatnie mam bardzo dobrego lekarza, ktory tez prenatalne bedzie mi robił, a na NFZ ide do jakiejś nieznanej mi babki ale w moim miescie nie ma dobrych lekarzy nawet prv :( takze bede od niej skierowania na badania brała zeby chociaz to za free miec. Usg mi na NFZ nie zrobi bo nie maja w tej poradni :/

Dziękuję Wam Kochane 😘 Widocznie tak miało być. Planowaliśmy starania po wakacjach to trzeba wrócić do tego planu :-) Łatwiej mi znieść tą stratę jak mam dwoje wspaniałych dzieci. Nie wyobrażam sobie co musi czuć ktoś kto dopiero walczy o pierwsze.
Spokojnych ciaz Wam życzę ❤

Dziękuję Wam Kochane 😘 Widocznie tak miało być. Planowaliśmy starania po wakacjach to trzeba wrócić do tego planu :-) Łatwiej mi znieść tą stratę jak mam dwoje wspaniałych dzieci. Nie wyobrażam sobie co musi czuć ktoś kto dopiero walczy o pierwsze.
Spokojnych ciaz Wam życzę ❤
I takie podejście jest suuper😘 uda Wam się, na pewno😘

reklama
ja tez bede chodziła dwutorowo. Prywatnie mam bardzo dobrego lekarza, ktory tez prenatalne bedzie mi robił, a na NFZ ide do jakiejś nieznanej mi babki ale w moim miescie nie ma dobrych lekarzy nawet prv :( takze bede od niej skierowania na badania brała zeby chociaz to za free miec. Usg mi na NFZ nie zrobi bo nie maja w tej poradni :/

O to szkoda że nie mają USG, chyba że będziesz miała skierowanie od niego.

Do góry