reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

MamaR - wszystkiego dobrego, zdrówka i dzidziusia w najbliższej przyszłości!
Strasznie dużo piszecie, nie nadążam...
Ech, źle mi na żołądku. Idę do gin 30go na NFZ a później 22 sierpnia do mojej gin, która prowadziła moje dwie wcześniejsze ciąże. Niestety wcześniej nie szło. Chociaż na NFZ trochę badań dostanę do zrobienia. Pod warunkiem, że wszystko jest ok bo za 1 razem prawie nic nie było widać
Mi tez jest źle na żołądku, zaraz wyślę męża niech mi cos na mdłości kupi bo zwariuje chyba 🙄 rano jak cie mogę a po poludniu masakra i tak do wieczora az spac pojde 😭 nie wiem jak ja dam rade, w zyciu takich mdlosci nie mialam jak teraz 🥴

reklama
Cały czas śpię na brzuchu. I w poprzednich ciążach też spałam nawet i w 30 Tc [emoji85]

Jak Ty to robiłaś? 😂 Ja śpię albo na brzuchu albo na lewym boku na prawym praktycznie nigdy nie spałam 😂 któregoś dnia przeczytałam że najlepiej spać na lewym 🤔 i jak na złość chce mi się spać na prawym i w nocy mam tylko w głowie głos "spać na lewym spać na lewym" i takim właśnie sposobem chodzę od 2 tyg jak naćpana 😂

Bardzo mi przykro trzymaj sie ❤️❤️❤️❤️
[/QUOTE
Widziałam serduszko ❤️❤️❤️ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa 😁 chyba sie popłacze 😅
Mówisz że owulke miałaś 11.06?
Ja owulacje prawdopodobnie miałam 12.06 albo 13.06 i dziś mam równo 7tc a wg @ 8tc1d. To akurat rozumiem bo późno miałam owulavje. Cykle około 32dniowe. Już się w tym gubie🙈

Dziękuję Wam Kochane 😘 Widocznie tak miało być. Planowaliśmy starania po wakacjach to trzeba wrócić do tego planu :-) Łatwiej mi znieść tą stratę jak mam dwoje wspaniałych dzieci. Nie wyobrażam sobie co musi czuć ktoś kto dopiero walczy o pierwsze.
Spokojnych ciaz Wam życzę ❤
Jestem tego samego zdania co ty kochana ❤️ jestes silna kobieta 😊 dacie rade napewno 😘 mam nadzieje ze sie niedlugo uslyszymy 😘

Dziękuję Wam Kochane 😘 Widocznie tak miało być. Planowaliśmy starania po wakacjach to trzeba wrócić do tego planu :-) Łatwiej mi znieść tą stratę jak mam dwoje wspaniałych dzieci. Nie wyobrażam sobie co musi czuć ktoś kto dopiero walczy o pierwsze.
Spokojnych ciaz Wam życzę ❤
i prawidłowo! My 2 córkę splodzilismy po wakacjach i urodziłam w czerwcu wiec idealnie bo po macierzyńskim jeszcze 2 miesiace urlopu z nia zostałam w domu i dopiero we wrześniu wrocilam do pracy! :) polecam takie rozwiazanie! :) teraz tez planowaliśmy tak zrobic ale cos z naszych planow nie wyszło 🙈

O to szkoda że nie mają USG, chyba że będziesz miała skierowanie od niego.
w moim miescie jest naprawde słabo takze nawet nie liczę na usg. Jak masz problemy z ciaza to nie zbadają Cie na izbie tylko przyjmą na oddział i beda rozkładać badania na 3 dni tak zebys została i zeby im NFZ zapłacił. Za to w szpitalu w Szczecinie nie przyjmą Cie na oddział bez zbadania na izbie :) i wole taka opcje niz lezenie w szpitalu jezeli nie jest wymagane

w moim miescie jest naprawde słabo takze nawet nie liczę na usg. Jak masz problemy z ciaza to nie zbadają Cie na izbie tylko przyjmą na oddział i beda rozkładać badania na 3 dni tak zebys została i zeby im NFZ zapłacił. Za to w szpitalu w Szczecinie nie przyjmą Cie na oddział bez zbadania na izbie :) i wole taka opcje niz lezenie w szpitalu jezeli nie jest wymagane

Tak masz rację, lepiej taka opcja 😉

Tylko ja w psychiatrycznym dla dzieci i młodzieży , 3 tyg temu dostałam z całej siły w brzuch od pacjentki która była w ataku szału , szpital szpitalowi nie równy
Oczywiście że nie. Tym bardziej że u Ciebie inna specyfika pracy. I inni pacjenci. Nie ma co ryzykować, że przez takie zachowania może się coś Tobie stać.

reklama
Ja chyba też pójdę na zwolnienie ale gdzieś za miesiąc. Wróciła koleżanka z macierzyńskiego, musze ją wprowadzić.

Do góry