reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Niestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤
Strasznie mi przykro❤

reklama
Niestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤
Przykro mi bardzo 😥 Trzymaj się kochana!

Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana ❤️ jak będziesz chciała pogadać, to pisz.

Będziesz chodziła do dwóch naraz? Właśnie też się nad tym zastanawiam, żeby mieć potwierdzenie u dwóch różnych osób, ale nie wiem czy za dużo nie będzie tych wizyt znowu.

Też*
Też mam 3 wizytę. 🙂
Właśnie się zastanawiam czy chodzić do 2.. do jednego prywatnie A do drugiego na NFZ żeby mieć badania za darmo.. 🤔

Współczuję. Trzymaj się

Bardzo mi przykro :( Trzymam mimo wszystko mocno kciuki kochana! Bądź dzielna i silna ❤

Też*
Też mam 3 wizytę. 🙂
Właśnie się zastanawiam czy chodzić do 2.. do jednego prywatnie A do drugiego na NFZ żeby mieć badania za darmo.. 🤔

No właśnie o tym samym myślę 😃 Byłam u fajnej babeczki prywatnie i chciałabym do niej chodzić, taka równa babka, fajnie się z nią rozmawiało, ale znowu z NFZ mój ginekolog do którego chodzę, pracuje też w szpitalu i fajnie bo mógłby prowadzić ciążę i być przy porodzie. No i badania za darmo 😉

Tak bardzo mi przykro! Wiem co czujesz, niedawno przeszłam to samo i potrzeba czasu ❤ naprawdę, ściskam cię mocno i życzę powodzenia w przyszłych próbach ❤❤❤

reklama

Tak bardzo Ci zależało. Aż się popłakałam. :sad:
Bardzo mi przykro. Jednocześnie mam nadzieję, że Ci się powiedzie następnym razem.

Do góry