reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja pierwszą ciążę bardzo dobrze zniosłam, pamiętam że miałam delikatne mdłości wieczorami jak leżałam. Potem w ciąży biochemicznej też było dobrze poza zgagą i delikatnymi mdłościami raz na jakiś czas. Przeważnie wieczorami
Ja obie ciąże wymioty do samego porodu🤦masakra i jak mąż robił na obiad mięso to musiałam na balkon wychodzić bo czasem nie zdążyłam 🙆i w drugim trymestrze zęby mi pękały masakra

Dziewczyny jak z tymi waszymi mdlosciami. Macie caly dzien? Tylko rano czy raczej wieczorem. Czy moze wcale. Ja mam delikatne momentami. Powiem wam ze jakby mialobyc dobrze i czula bym sie tak jak teraz, to moge co chwila w ciazy byc. Jedynie dzis to piersi mnie mocniej bolą. Mdłości, raczej w skali 10 to mam 1 czasami 2, czyli momentami mnie zemdli. A rano jak sie czujecie? Bo ja wrecz dobrze, tylko jeden raz sie zle czulam... A tak wstaje jdm jakas kanapke od razu i mała delikatna kawa rozpuszczalna z mlekiem. I nic nie odrzuca mnie od niczego. Brzuszek juz nie boli. Mam nadzieje ze poprostu dobrze znoszę ciążę 😁
Jak wasze samopoczuci? Jestem bardzo ciekawa czy dobre samopoczucie jest u wiekszosci chociaz 🙏
I wlasnie sie przechwalilam 🙄 wlasnie wyszlam z wc 🤮. Do piłam kawę i jak wstalam z fotela to myslalam ze niedobiegne 🤦‍♀️ masakra... Nic na to nie wskazywało 🤷‍♀️ teraz tez czuje gula w gardle... Dzis lekarz może z nerw bardziej 🤔

Ja mam generalnie bardzo bolesne piersi ale po boku. Mdłości miałam wcześniej dużo gorsze, ale nie poranne bardziej od południa do wieczora. Teraz są lżejsze. Na kawę nie za bardzo mam ochotę, wczoraj byłam w mc I Tam Maz zamówił mi zestaw i się zapomniałam i piłam cole. Frytki mi wogòle nie smakowały, ale kanapka jak najbardziej. Na kurczaka nie mam wogòle ochoty, ale mięsko zrobione przez kogoś ja to chętnie.

A powiedzcie mi w którym tyg i dniu ciąży obecnie jesteście?
Ja czekam dopiero na lekarza więc dokładnie nie wiem.

Powiedzcie mi w którym tyg najlepiej wybrać się na 1 wizytę. Wg kalkulatora mam 4+2. Za tydzień zaczynam urlop i chciałabym się wtedy wybrać Ale nie wiem czy nie za wcześnie będzie? Jak myślicie

reklama
Do góry