K
Katijah
Gość
Oj takOby nam obu się udało te 7 dni to wieczność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj takOby nam obu się udało te 7 dni to wieczność
W necie chodzi o przyrosty, nie pojedynczy wynik najlepiej oznaczyć też progesteron, czy jego poziom jest odpowiedni.Hej, dziewczyny. Byłam dzisiaj na 1 becie. Jak myślicie, jest ok? Ostatnia miesiączka 04.06Zobacz załącznik 1145293
Oczywiscie beta dodatkowo stresuje jezeli nie ma wskazan do niepokoju to po co sie nadwyrezacJa dziś byłam u lekarza 5t6d. Serce bije już. Jak na razie wszytsko OK - nastepna wizyta za 3 tygodnie. Lekarz nie kazał robić bety myśliecie że to ok?
W piątek idę na drugą betę to zrobię odrazu progesteron. DziękujęW necie chodzi o przyrosty, nie pojedynczy wynik najlepiej oznaczyć też progesteron, czy jego poziom jest odpowiedni.
W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost[GROUP=]z[/GROUP]
W piątek idę na drugą betę to zrobię odrazu progesteron. Dziękuję
W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost
Zgadzam się z Tobą. Endokrynolog zaleciła mi właśnie zrobienie wartości progesteronu. Okazał się niski więc dostałam Luteinę. Na wizycie u ginekologa dołożył Duphason jeszcze i na razie czekać na rozwój akcji.W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost