reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja dziś byłam u lekarza 5t6d. Serce bije już. Jak na razie wszytsko OK - nastepna wizyta za 3 tygodnie. Lekarz nie kazał robić bety myśliecie że to ok?
Oczywiscie beta dodatkowo stresuje 😁 jezeli nie ma wskazan do niepokoju to po co sie nadwyrezac 😊

Dziewczyny ja dzis bylam u lekarza. Po 3 poronieniach podszedl do mnie wręcz jak do ksiezniczki 🤭. Od razu wszystkie badania mimo ze to dopiero poczatek 4 tc. Nic na usg oczywiscie nie widac, natomiast karta ciazy zalozona. Usg w nastepnym tygodniupowiedzial ze powinno juz byc widac wszystko. Od dzis zastrzyki neoparin 😬

[GROUP=]z[/GROUP]

W piątek idę na drugą betę to zrobię odrazu progesteron. Dziękuję 😉
W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost ;)

reklama
W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost ;)
Zgadzam się z Tobą. Endokrynolog zaleciła mi właśnie zrobienie wartości progesteronu. Okazał się niski więc dostałam Luteinę. Na wizycie u ginekologa dołożył Duphason jeszcze i na razie czekać na rozwój akcji.

Do góry