U mnie dziś 5tc6dGratki... Przypomnij który to tc?
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Ja nie moglam miec zadnych musialam pozno miec zagniezdzenie napewno po 10 dniu.Będzie dobrze.... Spokojnie
Jakieś objawy miałyście w 6dpo?
Marvelka89
Pomoc bedzie napewno...Moje 14 lat i 12 więc dopiero różnica, ale fajnie bo dużo pomogą w razie czego
Bardzo się cieszę! świetne wieści czy dostałaś zwolnienie?Po wizycie. Wg lekarza narazie jest wszystko ok, sluszalam serduszko. Płakać się chciało z tego wszystkiego. Mam brać duphaston 3 x dziennie, odpoczywać i nie denerwować się. Kamień z serca.
Mag1503
PięknieMam wynik
Mag1503
Który tc? Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?Po wizycie. Wg lekarza narazie jest wszystko ok, sluszalam serduszko. Płakać się chciało z tego wszystkiego. Mam brać duphaston 3 x dziennie, odpoczywać i nie denerwować się. Kamień z serca.
gratuluje
U
użytkownik-a
Gość
Pięknie ❤ który masz dzisiaj tydzień?Po wizycie. Wg lekarza narazie jest wszystko ok, sluszalam serduszko. Płakać się chciało z tego wszystkiego. Mam brać duphaston 3 x dziennie, odpoczywać i nie denerwować się. Kamień z serca.
U
użytkownik-a
Gość
Już doczytałam.Pięknie ❤ który masz dzisiaj tydzień?
netka.
Cieszę się z pozytywnych testów i wizyt.
Tak, miałam kilka dni po, może przez dwie godziny.
Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka
Tak, miałam kilka dni po, może przez dwie godziny.
Ostatnia edycja:
reklama
Kamy_czek
U mnie dziś 5tc6d
Liczysz od ostatniej miesiączki?
Moja ciąża byłaby o tydzień młodsza ale umówiłam się do lekarza za 2.5 tygodnia. Kurcze może mogłam wcześniej . Ale w ostatniej ciąży beta wyszła 6-7 tydzień a lekarz puste jajo widział - 3 dni później u innego był zarodek.