DokładnieTeż mam mdłości od samego początku. Oby do końca I trymestru i będzie z głowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieTeż mam mdłości od samego początku. Oby do końca I trymestru i będzie z głowy.
O to będziemy w podobnym czasie testowac.A ja jeszcze czekam czy w tym cyklu się uda do 13 lipca takie oczekiwanie... Ale dziś jedziemy na noc na działkę nad jeziorem więc weekend szybko minie w tak piękna pogodę. Miłego dnia dla Was
16 czerwca miałam pierwszy dzień miesiączki A owulacja coś ok 27 do 1 lipca. Ale nie mam pewności czy była bo w czerwcu miałam ciążę biochemiczną, nie mam jednego jajnika i w sumie nie wiem czy w tym cyklu się udało. Mdłości i zgagę odczuwa, ból w podbrzuszu czasem też Ale kto wie czy sobie tego nie uroiłam A Ty kiedy miałaś owulacje?O to będziemy w podobnym czasie testowac.
Kiedy była u ciebie owulacja?
Mdłości są straszne... W dwóch ciążach mnie męczyły...
sorki nie mogę ogarnąć tego cytowania danej wypowiedziMi też wychodzą bladzioszki chodź robiłam 25mlu to pokazało słabe ale kreseczki dzis 10mlu ale po 12(zdj) . Także 3 testy za mną i same pozytywne ale trzeba spojrzeć na betę czy ładnie przyrasta.
Zobacz załącznik 1143371
No to już całkiem konkretną kreska .Mi też wychodzą bladzioszki chodź robiłam 25mlu to pokazało słabe ale kreseczki dzis 10mlu ale po 12(zdj) . Także 3 testy za mną i same pozytywne ale trzeba spojrzeć na betę czy ładnie przyrasta.
Zobacz załącznik 1143371