reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Bardzo, bardzo trzymam Kciuki za dziewczynkę, bo wiem jak sama tego pragnęłam. :-) :)
Jak jeszcze nie znałam płci, to miałam lekka zalamkę. A co jak będzie kolejnych dwóch łobuzów? :-D Więc rozumiem niepewność.

Nie wiem czy dobrze kojarzę.
Czy Tobie teraz nie wpadała dziewczynka wg kalendarza chińskiego? :biggrin2: Zawsze to jakaś dodatkowa nadzieja. Myśmy mocno celowali w miesiące z dziewczynką.
Nie wierzę w chiński kalendarz według niego powinnam mieć już 2 córki a teraz i tak wychodzi chłopak. Chociaż powiem szczerze mamy z mężem mała wpadkę bo chcieliśmy wakacje sobie odpuścić i zacząć najwyżej w sierpniu znowu się starać i w szoku jesteśmy. Bo kochaliśmy się w 10 dniu cyklu i są dwie kreski. Śmieje się że chyba jakiś wojownik musiał do owu przetrwać a mówią że plemniki z X są bardziej wytrzynale więc może... Będzie w końcu różowo

Nie wierzę w chiński kalendarz według niego powinnam mieć już 2 córki a teraz i tak wychodzi chłopak. Chociaż powiem szczerze mamy z mężem mała wpadkę bo chcieliśmy wakacje sobie odpuścić i zacząć najwyżej w sierpniu znowu się starać i w szoku jesteśmy. Bo kochaliśmy się w 10 dniu cyklu i są dwie kreski. Śmieje się że chyba jakiś wojownik musiał do owu przetrwać a mówią że plemniki z X są bardziej wytrzynale więc może... Będzie w końcu różowo
No tak mówią, że przed owulacją szansa na dziewczynkę...

O dzięki wielkie, ostatnio właśnie brałam probiotyk i miałam wrażenie, ze jest lepiej. A z probiotykami jest tak, ze można je na wciąż przyjmować?
Ja przyjmuje probiotyki cały czas bo z badań wyszło mi że min ipp antybiotyki i itd zabiły większość dobrych bakterii w moich jelitach a jak wiadomo dziecko dziedziczy dobre bakterie po mamie dlatego od 2 lat przyjmuje lactibiane cnd 10 [leczę się z candidy] i jakiś inny probiotyki lactibiane wzorcowy, iki, tolerancja i bardzo mi to pomaga ale mi doradziła to lekarka. Dziecko ma też dostać probiotyki po porodzie ale nie wiem jeszcze jaki

reklama
Do góry