Tragedia, aż ciekawa jestem jak będzie u mnie bo firma ma przyzakładowy żłobek
Wydaje mi się że to normalne zjawisko że kobieta zachodzi w ciążę
bez przesady. To odwrotnie, powinno dawać do myślenia gdy nie chce. Fakt faktem czasem i nie mogą
Ja w mojej poprzedni j pracy powiedziałam też szybko, niedługo po tym jak się dowiedziałam, ale poroniłam. To była trauma dla mnie. Ale firma stanęła na wysokości zadan za co prezesowi, kierownikowi i kolegom jestem b. Wdzięczna. Akurat złożyło się że wypadał dzień kobiet a ja miałam 1msc zwolnienia lekarskiego, prezes wysłał mi róże do domu poczta kwiatowa. Nie musiał tego robić. A na pożegnanie dostałam ogromny bukiet od niego a od kolegów mile pożegnanie i prezenty. Takich ludzi się chętnie wspomina i do nich wraca
Liczę że się wszystko ułoży, a w tej pracy zdążyli zaważyć że bywam pracoholiczka co dla nich na plus
.
Zapomniałam wczoraj napisać, że ze sr na czwartek miałam strasznie realny sen ale pamiętam tylko że była jakaś kobieta (ponoć moja znajoma) która była w ciąży z trójką dzieci. Może to efekt czytania Waszych postów o bocianach i ciążach mnogich haha
U mnie wzmogła się niechęć do kawy
przyszła nadwrażliwość zapachowa.
Wczoraj mój przyjaciel z którym pracuje, zrobił (chyba on[emoji1787]) pyszną sałatkę, z Tucholi i pomidorków koktajlowych do tego sosik majonezowy, pychaaaa
A swoją drogą ser feta jest zakazany w ciąży? Bo mnie przyjaciel uświadomił [emoji1787] że mi nie wolno, o czym nie wiedziałam .
A jak Wasze samopoczucie? Ja termin mam umówiony na 13.07, ale boje się wizyty. Wtedy poszłam na niby kontrolna i się okazało że ciąża martwa. Nie chce znowu tego przechodzić. [emoji24]