reklama
Kamy_czek
Fanka BB :)
Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie.
Ja też czekam jeszcze na test.
Robiłam przedwczoraj ale negatyw wyszedł, tyle że do @ mam jeszcze 2 dni.
Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestem i tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma a tu klops.
Następny robię jutro rano.
Szałwia88
Życzę powodzenia aby się prezent udałJa też czekam jeszcze na test.
Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestembi tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma a tu klops.
Kamy_czek
Powodzenia. Niedługo na pewno się uda.Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się
Ojej a co ci dolega ja w sumie czuje się jak przezuta i wyplutaCześć dziewczyny dzisiaj mam wizytę u gina 4+4 ale czuję się tak tragicznie, że boję się wyjść z łóżka a co dopiero jechać 60km do lekarza
A nie lepiej wykonać betę hcg?:> Ja robiłam betę w zeszły poniedziałek i środę, w piątek test z moczu pokazał baaardzo bladą kreskęJa też czekam jeszcze na test.
Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestem i tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma a tu klops.
Byłaś na monitoringu cyklu? Naprawdę polecam, ja od zawsze miałam problem z cyklami bezowulacyjnymi, bez stymulacji owulacji nie było. Najgorsze było to, że mój organizm robił mnie w "kulki" bo miałam wszystkie objawy owulacji, a 15dc na usg było widać tylko pełnych, małych pęcherzyków:/ poszukaj dobrego lekarza, naprawdę szkoda czasu na ciągle cykle bez owu! Powodzenia;*Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się
Dodam, że udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu z wywołaną owulacją A męczyłam się tyle miesięcy bez owulacji...
MałaZuza14
Aktywna w BB
To tak jak ja ja wizytę mam w piątek Czekam na wieści od Ciebie26 maja
reklama
Ojej a co ci dolega ja w sumie czuje się jak przezuta i wypluta
Nudności, wymiotuje co chwilę, nie mogę wstać z łóżka bo od razu kręci mi się w głowie ogólnie jest ciężko