reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie. 😂

Ja też czekam jeszcze na test.
Robiłam przedwczoraj ale negatyw wyszedł, tyle że do @ mam jeszcze 2 dni.

Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestem i tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma 😁 a tu klops.
Następny robię jutro rano.

Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestembi tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma 😁 a tu klops.
Życzę powodzenia aby się prezent udał 😀

Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się 😘😘😘

Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestem i tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny ma 😁 a tu klops.
A nie lepiej wykonać betę hcg?:> Ja robiłam betę w zeszły poniedziałek i środę, w piątek test z moczu pokazał baaardzo bladą kreskę:p

Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się 😘😘😘
Byłaś na monitoringu cyklu? Naprawdę polecam, ja od zawsze miałam problem z cyklami bezowulacyjnymi, bez stymulacji owulacji nie było. Najgorsze było to, że mój organizm robił mnie w "kulki" bo miałam wszystkie objawy owulacji, a 15dc na usg było widać tylko pełnych, małych pęcherzyków:/ poszukaj dobrego lekarza, naprawdę szkoda czasu na ciągle cykle bez owu! Powodzenia;*
Dodam, że udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu z wywołaną owulacją :) A męczyłam się tyle miesięcy bez owulacji...

reklama
Do góry