reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej Kochanie macie jakieś dolegliwości już ciążowe?? Ja często biegam siusiu i co jakiś czas zbiera mnie na wymioty

Ja też mam parcie na pęcherz, jestem ciągle zmęczona, o 22 już nie funkcjonuję :( 2 dni temu zaczął się ból piersi, do tego stopnia że schodzenie po schodach jest kłopotliwe że przytrzymuje biust rękami hahha :D A rozmiar mam skromny, choć w tym momencie pełniejszy.

Ja też mam parcie na pęcherz, jestem ciągle zmęczona, o 22 już nie funkcjonuję :( 2 dni temu zaczął się ból piersi, do tego stopnia że schodzenie po schodach jest kłopotliwe że przytrzymuje biust rękami hahha :D A rozmiar mam skromny, choć w tym momencie pełniejszy.
Piersi mi jeszcze nie dokuczaja ale zmęczenie często mocz i mdłości tak

Piersi mi jeszcze nie dokuczaja ale zmęczenie często mocz i mdłości tak
W pierwszej ciąży piersi mnie nie bolały, za to mdłości męczyły od początku oraz mocne bóle brzucha i pleców. Spanie też mi dopisywało, codziennie dłuższa drzemka musiała być :p Teraz mam nadzieję, że mdłości mnie ominą... zaczyna się sezon urlopowy, w pracy nie mogę sobie pozwolić na nieobecność w lipcu :(

W załączniku.z kalkulatora wynika ze moj przyrost to 82 % to duzo ?
To już lekarz musi ocenić, ale tam w kalkulatorach podają czy w normie czy nie. Nie ma co się stresować ta beta, jak czytałam ponoć niskie przyrosty nie znaczą że ciąża nie rozwija się prawidłowo, niektórzy twierdzą że niską beta wskazuje na chłopca ;) ponoć tylko USG może odpowiedzieć na pyt czy wszystko ok. Nie stresuj się, skonsultuje na spokojnie z lekarzem.

W pierwszej ciąży piersi mnie nie bolały, za to mdłości męczyły od początku oraz mocne bóle brzucha i pleców. Spanie też mi dopisywało, codziennie dłuższa drzemka musiała być :p Teraz mam nadzieję, że mdłości mnie ominą... zaczyna się sezon urlopowy, w pracy nie mogę sobie pozwolić na nieobecność w lipcu :(
O tak mdłości mnie męczą lekki bok brzucha i zaparcia za to piersi Chociaz niech w tej ciąży będą laskawe dla mnie bo ostatnio ie dwie ciążę to aż kręgosłup od nich bolał jeśli to możliwe 🙈🙈

O tak mdłości mnie męczą lekki bok brzucha i zaparcia za to piersi Chociaz niech w tej ciąży będą laskawe dla mnie bo ostatnio ie dwie ciążę to aż kręgosłup od nich bolał jeśli to możliwe 🙈🙈
U mnie od kilku dni piersi bardziej bolące niż wcześniej i ciezsze, brodawki ciemniejsze, też bym spala więcej niż normalnie ... Chwilami zastanawiam się czy ja napewno dobiegam do 5 tyg a nie dalej. :)

reklama
U mnie od kilku dni piersi bardziej bolące niż wcześniej i ciezsze, brodawki ciemniejsze, też bym spala więcej niż normalnie ... Chwilami zastanawiam się czy ja napewno dobiegam do 5 tyg a nie dalej. :)

Ja czekam do 10 lipca niecierpliwie zby się dowiedzieć że wszystko jest ok i że serduszko już bije.

Do góry