reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie. 😂

reklama
Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie. 😂
Obys za maks 2 tyg zobaczyla upragnione 2 kreseczki.
Ja jak małe dziecko, 21 i oczy same się zamykają ... No może w sumie zależy jakie dziecko, bo moje najchętniej zabawę by zaczęły o tej godzinie 😁😅🥱.

Niby jak jest beta ponad 1000 może być juz cos widać na USG, ale ja chciałabym pójść na wizytę i zobaczyć nasze dziecię, z bijącym serduszkiem ;) usłyszeć, tak wszystko ok :D moje dziewczyny są very happy że będzie maluszek :D, oby było wszystko ok z nim

Obys za maks 2 tyg zobaczyla upragnione 2 kreseczki.
Ja jak małe dziecko, 21 i oczy same się zamykają ... No może w sumie zależy jakie dziecko, bo moje najchętniej zabawę by zaczęły o tej godzinie 😁😅🥱.

Niby jak jest beta ponad 1000 może być juz cos widać na USG, ale ja chciałabym pójść na wizytę i zobaczyć nasze dziecię, z bijącym serduszkiem ;) usłyszeć, tak wszystko ok :D moje dziewczyny są very happy że będzie maluszek :D, oby było wszystko ok z nim
No 2 kreski jeśli wyjdą to myślę że za Max 8 dni. Ja też się bawię zw swoim synem, zrobiliśmy bazę teraz samochody ...uroki posiadania 1 dziecka.

Hej Kochanie macie jakieś dolegliwości już ciążowe?? Ja często biegam siusiu i co jakiś czas zbiera mnie na wymioty

Ja jakiś tydzień po zapłodnieniu dostałam boli sutków 🙈 teraz bolą już piersi po bokach 🙈 ciągle latam siusiu i pobolewaly mnie plecy 😁 i najchetniej nie wychodziłabym z łóżka 🙈

Ostatnia edycja:

Załączniki

• Screenshot_20200629_212750_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200629_212750_com.android.chrome.jpg
    365,3 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj mam wizytę u gina 4+4 ale czuję się tak tragicznie, że boję się wyjść z łóżka a co dopiero jechać 60km do lekarza 😒😒

Do góry