reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie. 😂

reklama
Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie. 😂
Obys za maks 2 tyg zobaczyla upragnione 2 kreseczki.
Ja jak małe dziecko, 21 i oczy same się zamykają ... No może w sumie zależy jakie dziecko, bo moje najchętniej zabawę by zaczęły o tej godzinie 😁😅🥱.

Niby jak jest beta ponad 1000 może być juz cos widać na USG, ale ja chciałabym pójść na wizytę i zobaczyć nasze dziecię, z bijącym serduszkiem ;) usłyszeć, tak wszystko ok :D moje dziewczyny są very happy że będzie maluszek :D, oby było wszystko ok z nim

Obys za maks 2 tyg zobaczyla upragnione 2 kreseczki.
Ja jak małe dziecko, 21 i oczy same się zamykają ... No może w sumie zależy jakie dziecko, bo moje najchętniej zabawę by zaczęły o tej godzinie 😁😅🥱.

Niby jak jest beta ponad 1000 może być juz cos widać na USG, ale ja chciałabym pójść na wizytę i zobaczyć nasze dziecię, z bijącym serduszkiem ;) usłyszeć, tak wszystko ok :D moje dziewczyny są very happy że będzie maluszek :D, oby było wszystko ok z nim
No 2 kreski jeśli wyjdą to myślę że za Max 8 dni. Ja też się bawię zw swoim synem, zrobiliśmy bazę teraz samochody ...uroki posiadania 1 dziecka.

Hej Kochanie macie jakieś dolegliwości już ciążowe?? Ja często biegam siusiu i co jakiś czas zbiera mnie na wymioty

Ja jakiś tydzień po zapłodnieniu dostałam boli sutków 🙈 teraz bolą już piersi po bokach 🙈 ciągle latam siusiu i pobolewaly mnie plecy 😁 i najchetniej nie wychodziłabym z łóżka 🙈

Ostatnia edycja:

Załączniki

• Screenshot_20200629_212750_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200629_212750_com.android.chrome.jpg
    365,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj mam wizytę u gina 4+4 ale czuję się tak tragicznie, że boję się wyjść z łóżka a co dopiero jechać 60km do lekarza 😒😒

Do góry