reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Kurczę dziewczyny ... mieliście kiedyś tak, że mimo negatywnej bety i testu czulyscie że jednak jesteście w ciąży?? I przeczucia się sprawdziły?
Niby ta beta wyszła mi ujemna test "też " , ale przeczucie nie daje mi spokoju.. W brzuchu ciągle mi tak jakby coś przeplywalo dziś znowu wymiotowalam , trochę tak kuło w prawym jajniku, senna jestem.. eh nie wiem może sama na siłę szukam objawów u siebie .. A może po prostu ja zrobiłam ten test i bete za wcześnie? ( w sumie 6 dni po stosunku) tak mnie korci, żeby zrobić drugi test ale boję się że jednak moje przeczucia mnie mylą nie wiem [emoji17] @ powinnien pojawić się za 3 dni [emoji848]

Ja się zastanawiam po co te testy np. 6/7 dni po prawdopodobnym zapłodnieniu? Nie chce żebyś odebrała to za złośliwy komentarz :) tylko tak myślę i nadal nie rozumiem... Czy to dla Was nie jest stres? Ja też zawsze byłam niecierpliwa... W poprzedniej ciazy zrobiłam betę z marszu chyba tydzień przed planowana @ wyszła niska... Już się cieszyliśmy ogłaszaliśmy w rodzinie a ponziej płacz :( Myślę że po coś jest to powiedzenie żeby test robić w dzień planowanej @

reklama
Gratulacje :) ja ostatni okres miałam 25 maja i kolejny powinnam mieć 23 czerwca. Też zobaczyłam dwie kreseczki i wizytę mam 13 lipca, rozpocznie się wtedy 8 tydzień więc już powinno być coś widać. Daj znać po wizycie jak tam :)

Dziękuję i również gratuluję 😘😍
Proszę napisz mi jak obliczać tydzień ciąży? 🤔 Jeden kalendarz pokazuje 5tc drugi 6tc 🤔

Super miałaś robione USG było już coś widać. Pochwal się 😁 ja mam wizytę w środę ostatni miesiączka 22 maja
W załączniku.z kalkulatora wynika ze moj przyrost to 82 % to duzo ?

Załączniki

• 20200629_133448.jpg
    20200629_133448.jpg
    858,8 KB · Wyświetleń: 102
Ja korzystam z aplikacji ciąża+ więc mi wszystko przelicza właśnie ona, polecam :)

Czyli teraz 5tydz. W piątek mam wizytę 🙈 nie za szybko? Chociaż chyba wolę nie czekać po ostatniej "przygodzie" z innej aplikacji coś innego 🙈

Załączniki

• Screenshot_20200629_140219.jpg
    Screenshot_20200629_140219.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 86
  • Screenshot_20200629_140608_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20200629_140608_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    162,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Ja właśnie dzisiaj robiłam kolejną bete, przyrost idealny, pięknie pokazuje 5 tydzień ciąży 🤗😊 pierwszą wizytę u ginekologa mam w czwartek (to już będzie początek 6 tyg) i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku 😊🙏 pozdrawiam Was wszystkie i za każdą mocno trzymam kciuki 🤞
Ile wyniosła twoja beta??

Do góry