MałaZuza14
Aktywna w BB
Kurczę dziewczyny ... mieliście kiedyś tak, że mimo negatywnej bety i testu czulyscie że jednak jesteście w ciąży?? I przeczucia się sprawdziły?
Niby ta beta wyszła mi ujemna test "też " , ale przeczucie nie daje mi spokoju.. W brzuchu ciągle mi tak jakby coś przeplywalo dziś znowu wymiotowalam , trochę tak kuło w prawym jajniku, senna jestem.. eh nie wiem może sama na siłę szukam objawów u siebie .. A może po prostu ja zrobiłam ten test i bete za wcześnie? ( w sumie 6 dni po stosunku) tak mnie korci, żeby zrobić drugi test ale boję się że jednak moje przeczucia mnie mylą nie wiem [emoji17] @ powinnien pojawić się za 3 dni [emoji848]
Ja się zastanawiam po co te testy np. 6/7 dni po prawdopodobnym zapłodnieniu? Nie chce żebyś odebrała to za złośliwy komentarz tylko tak myślę i nadal nie rozumiem... Czy to dla Was nie jest stres? Ja też zawsze byłam niecierpliwa... W poprzedniej ciazy zrobiłam betę z marszu chyba tydzień przed planowana @ wyszła niska... Już się cieszyliśmy ogłaszaliśmy w rodzinie a ponziej płacz Myślę że po coś jest to powiedzenie żeby test robić w dzień planowanej @