reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Kurczę dziewczyny ... mieliście kiedyś tak, że mimo negatywnej bety i testu czulyscie że jednak jesteście w ciąży?? I przeczucia się sprawdziły?
Niby ta beta wyszła mi ujemna test "też " , ale przeczucie nie daje mi spokoju.. W brzuchu ciągle mi tak jakby coś przeplywalo dziś znowu wymiotowalam , trochę tak kuło w prawym jajniku, senna jestem.. eh nie wiem może sama na siłę szukam objawów u siebie .. A może po prostu ja zrobiłam ten test i bete za wcześnie? ( w sumie 6 dni po stosunku) tak mnie korci, żeby zrobić drugi test ale boję się że jednak moje przeczucia mnie mylą nie wiem [emoji17] @ powinnien pojawić się za 3 dni [emoji848]

reklama
Kurczę dziewczyny ... mieliście kiedyś tak, że mimo negatywnej bety i testu czulyscie że jednak jesteście w ciąży?? I przeczucia się sprawdziły?
Niby ta beta wyszła mi ujemna test "też " , ale przeczucie nie daje mi spokoju.. W brzuchu ciągle mi tak jakby coś przeplywalo dziś znowu wymiotowalam , trochę tak kuło w prawym jajniku, senna jestem.. eh nie wiem może sama na siłę szukam objawów u siebie .. A może po prostu ja zrobiłam ten test i bete za wcześnie? ( w sumie 6 dni po stosunku) tak mnie korci, żeby zrobić drugi test ale boję się że jednak moje przeczucia mnie mylą nie wiem [emoji17] @ powinnien pojawić się za 3 dni [emoji848]
Ja bym poczekała te pare dni, choć wiem że ciężko. 6 dni po stosunku to nie znaczy że od razu zaplodnienie nastąpiło, a przecież jeszcze jest implantacja.

Ja w pierwszej ciąży miałam betę i test negatywny. W ciąży byłam. D dpo to może być zdecydowanie za wcześnie. Zrób za kilka dni, a najlepiej w dzień spodziewanej miesiączki

Ja sie boje chorób przedszkolnych przyniesionych do domu. Zanim się zaczął korona mieliśmy jelitowke 3 razy mam dość. Jak jest w domu zdrowy jak ryba
O tak wiem. O czym mówisz moja córka tak chodziła do przedszkola i wszystko przynosiła ale lekkie przeziębienie a młody szpitale także ciężki temat

Dziewczyny byłam dziś u ginekologa wychodzi mu ze jestem w 5 tygodniu ciąży beta z dnia 23.06 151,7 beta z 29.06 dzis 965,7
Czy to prawidlowy przyrost beta zrobiłam dopiero po ginekologu prywatnie wiec nie pytałam.
Na usg malutki pecherzyk w macicy.

Dziewczyny byłam dziś u ginekologa wychodzi mu ze jestem w 5 tygodniu ciąży beta z dnia 23.06 151,7 beta z 29.06 dzis 965,7
Czy to prawidlowy przyrost beta zrobiłam dopiero po ginekologu prywatnie wiec nie pytałam.
Sprawdź sobie na kalkulatorze przyrostu beta HCG :) a najlepiej skonsultuje z lekarzem ;) na necie jest sporo takich kalkulatorow

reklama
Super miałaś robione USG było już coś widać. Pochwal się 😁 ja mam wizytę w środę ostatni miesiączka 22 maja

Do góry